Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• willike71

tag

válasz ZoliGamesHD #4984 üzenetére

Most néztem meg a videódat. Az a jelző jutott eszembe, hogy: aranyos ;)
    Az itt fórumozók többsége jól ismeri a játékot, a pályákat kívülről tudják és nekik biztosan "fura" picit a vezetési stílusod. Egy-egy jó kommentált videó készítéséhez azt javaslom jobban ásd bele magad az F1 szabályaiba és gyakorolj több 100 kört az adott versenypályán, hogy jobban találd el a fékezési pontokat. Úgy majd te is és a nézőid is sokkal jobban fogják élvezni a dolgot. A "beszúrni" valaki mellé kanyar előtt pl. kis távolságból, közvetlen mögötte érkezve lehetséges (szabályosan) és nem is minden kanyarnál. Suzuka az egyik legtechnikásabb pálya, így gyakorlásnak nagyon jó lehet.

Egyetértek Bekuval, látszik, hogy élvezed a dolgot, és ez a lényeg, de ha igazán élvezhető videót akarsz a közönségednek készíteni, akkor nagyon sokat kell gyakorolnod és a menet közbeni kommentárra is készülj fel, pl. a kanyarok számával, néhány érdekességgel, F1 sajátosságaival, amivel színesítheted. Bár vehetsz másik irányt is, amivel picit paródia szerűre veszed, de akkor a beszédnek is olyannak kell lennie, nem csak a vezetésnek. Mindenesetre én jókat mosolyogtam a videódon, talán lehet ez is az irány és nem a "vérkomoly" versenyzés, amit az itt lévők többsége művel profi szinten. ;)

De ha már hozzászóltam, hadd osszam meg a vasárnapról hétfőre csúszott Monza-i ligafutamunkat a szemszögemből nézve. Egész héten szenvedtem a tempómmal, nem volt az igazi és még hibáztam is nagyokat, de egy néhány apróságot érintő setup változtatás sokkal kezelhetőbbé tette számomra az autót és elég jó tempót tudtam futni vele a versenyben. Néhány hiba azért becsúszott, amivel helyeket vesztettem, de végig közel autóztam másokhoz, illetve Coolermaster ott loholt a nyakamban sok-sok körön át, jó verseny volt, élveztem:

Will71 - GoC PRO Monza

Új hozzászólás Aktív témák