- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Philips LCD és LED TV-k
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
werszomjas #8014 üzenetére
Jobb multiban bízom, a Live nem hiányzik majd szerintem senkinek. Ez nem csak erre a címre vonatkozik. A Microsoft az elmúlt évek ígérgetései ellenére nem foglalkozott érdemben a rendszer PC-s változatával és ebben a formában semmi szükség nincs rá. Pláne olyan szolgáltatások mellett mint a Steam.
Amúgy olvastam egy Steve Hood interjút és arról beszélt, hogy a fizikán dolgoznak. Nagy vonalakban a '10 és a '11 fizikája között próbálnak egyfajta köztes állapotot belőni. Ez annyira nem hangzik jól. Szerintem a '11 ilyen tekintetben előrelépés volt. Elválik mi sül ki belőle... Konkrétumokba nem nagyon ment bele. Multiplayer, Steam támogatás mértéke és hasonló dolgok nem nagyon kerültek szóba.
Törésmodellről annyit, hogy a technológia a rendelkezésükre áll, de mégsem használják ki valamiért. Szerintem annyira nem lényeges dolog ez egyébként. Persze lehetne jobb, nem azt mondom, csak egy ilyen stílusú játékban nem a roncs derbi a cél. Mondjuk a szárnyak törhetnének, vagy a diffúzor sérülhetne, de ezeknek is csak akkor van igazán értelme a szememben, ha a kocsi menetteljesítményét érdemben befolyásolnák.
Összességében kissé szkeptikus vagyok az előző két rész miatt. Így tuti nem első napos vétel lesz. Főként a felhasználói visszajelzésekre fogok figyelni. Az úgynevezett "szaksajtó" az utóbbi időben számomra hiteltelenné vált. Az első két rész botrányosan magas értékeléseket kapott szerintem. Bőven akadtak a játékmenetet erősen befolyásoló hibák amik ilyen szinten nem megbocsájthatóak. Remélem a legjobbakat...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Én arra tenném a pénzem, hogy megint lesznek bosszantó hibák, mint az előző 2-ben. Szerintem nem is akarnak egy közel hibátlan játékot összehozni, hogy következőt is megvegyék. Pedig olyan jól össze lehetne szedni, hogy mit várnak el a játékosok, valamint, hogy mire lenne még igény.
-
mokus1
addikt
válasz
Csak legyen jó a mentés, ekkora bugot mégegyszer nem véthetnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest