- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
manutdzoli #2471 üzenetére
Sokszor leírtuk, hogy nem. Nézd a hivatalos csatornákat, codamasters oldala pl. MI honnan tudnánk? Mi is ezekről a helyekről. Ha tudnánk valamit róla, akkor meg be lenne írva ide. Ha jön, akkor úgyis lesz hírekben a játékokkal foglakozó oldalakon.
-
polonic
félisten
A defekt nem így van. Leírtam nekem hogy történ. Úgy látszik nem olvastátok el.
Egy versenyen 2 defektem volt. Először a keménnyel, utána lággyal, aztán mégis feltettek egy keményet, ez összesen 3 garnitúra gumi.(#2465) DigitXT
Most nem mondom meg fejből, hogy melyik pályán
Az olasz pályán van, azt hiszem. Time trialban van ez. A legelső ghost letöltve, én kb 320-al lépem át a célvonalat, a ghost meg csak úgy elsuhan mellettem. A segességre tippelve kb 400-zal.
-
polonic
félisten
Elkezdtem a karriert a játékban. Az elején 5 szezont választottam ki, Saubernél vagyok. Long race weekend 100 %-os versenyeket. Túlvagyok az első versenyen. Időmérőn bejutottam a q3-ba, de amikor megyek a gyors körömön, akkor kicsúszom, szárny leszakad, mire megcsinálták vége lett az időmérőnek, emiatt mért idő nélkül 10. helyről indultam, kemény keveréken. Sokan lerajtoltak. Aztán visszaküzdöttem magam 9. helyre, egyszercsak defekt. Felteszik a lágy gumit, ezzel is defekt, ez eddig a versenytáv fele előtt jelentkezett. Feltettem megint a keményet, ezzel mentem végig a versenyt, a végére az első két kerék lett citromsárga. Verseny közben lett 3 büntetésem, egy kék zászlónál nem elengedés miatt, kettő kanyarlevágás. Így lettem 16. Tetszik a játék single része is, a defekteket leszámítva. A teljes versenytáv alatt nem volt olyan pillanat, hogy unottan játszanék.
-
polonic
félisten
Írjátok le a tapasztalt hibákat a codemasters fórumára, ha tudtok angolul. A fejlesztők várják a visszajelzéseket.
-
polonic
félisten
válasz
"Infinity" #2302 üzenetére
Nincs. Ha megtudja valaki, úgyis be lesz írva. Meg az játékokkal foglalkozó oldalakon is benne lesz a hírekben.
A codemasters fórumán is tudsz nézelődni. Sok mindenre találsz választ. -
polonic
félisten
A magyar szoftvereladási listákon első az F1 2010, összplatformra vetítve és külön mindhárom platformon.
-
-
polonic
félisten
Ez nem is szimulátor, nem is arcade kategória. Pont jó.
Gp4-gyel sokat játszottam, nekem bejött az irányítása. És szerintem emiatt ezt is tudom billentyűzettel játszani, egész jól. Nyilván a gamepadosok és kormányosokat nem lehet megverni, de jó vele.
Egy jópár hozzászólás a live-ról szólt, olvass vissza. Ezzel megy a multi. -
polonic
félisten
válasz
GuruZone #1906 üzenetére
Én is köszönöm!
A rajt után az első balosnál külső íven próbáltam előzni valakit, erre hátulról kilökött valaki, de maradok 4-ik helyen, aztán bal-jobbos lassítónál ami a híd alatt átmenő egyenes előtt van, ott is kilöknek. Így csak 7. helyre jutottam.
Veletek nem tudtam volna versenyezni, de legalább 4. lettem volna. Sok rohadék van a játékban. -
polonic
félisten
Az automatic pit controlt kell off-ra tenni. Pl verseny közben Esc, driving assistnál van azt hiszem. A menüben meg nem mondom hol van, eddig csak multiplayereztem. Ez milyen már, meg sem néztem a játék többi részét, még csak a menükbe sem léptem be.
Írtam privát üzenetet, nézd meg! -
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1743 üzenetére
Egyszer fagyás miatt nekem is volt már kilépés.
Játszhatunk sprintet is legközelebb, de az csak 3 körös. Vagy endurance-t, az kicsit hosszab, 20 %-a a versenytávnak. A sima időmérő is jó végülis, az 20 perces.Mondjuk visszagondolva én semmilyen autós játékot nem tudok gamepaddal irányítani, csak a sportjátékok és a sonic féle játékok mennek vele.
Na most már tényleg ez volt az utolsó. Te még meddig vagy éjszakai bagoly üzzemmódban?
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1737 üzenetére
Csak nem mentem még el aludni.
Nekem is van cordless rumblepad 2, de én nem tudom a trampli kezemmel irányítani ezt a jétékot.
Ez a boxos dolog javítandó a patchben, remélem a srácok is így gondolják Birminghamben.
Azért itt is volt már párszor olyan, hogy csak úgy kiléptek.
-
polonic
félisten
A p!cs@ba! Már ennyi az idő
Ma kelni kell. Na jóccakát mindenkinek.
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1734 üzenetére
Köszi!
Én most billenytűzettel tolom. Te mivel játszol?Ez a minervius gyerek lökött ki engem is, kimentem a sóderágyba, és ezért lett defektem.
A nyalókás ember engem sem rögtön engedett ki, 10 mp-ig álltam ott.Itt is lehet custom race-t csinálni, és szerintem zárt is lehet, ezt még nem néztem meg. Csak amiatt szoktam ilyet menni, mert itt nő az xp és ezáltal a szint is, míg custom alatt nem.
A dirt 2-ben rengeteg állattal lehetett találkozni.
(#1731) McCartman
Itt nem kell ilyenekkel jönni, hogy a konfig drága volt. . .
Egyetértek a benzines hasonlattal. -
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1730 üzenetére
Én is prime-on voltam először, utoljára menten option-ön. Valakit én is elengedtem, nem tudom ki volt.
Előtted nem látszódott a renault, csak egy autót láttam ott. Meg nem figyeltem a nevet, hogy te vagy előttem, nem is tudtam, hogy akkor egyszerre jöttünk ki.
Kreténkedett a csávó.
Meg sok olyan van aki kilökdös. Jó véletlenül nekem is előfordult már, de nem állandó szinten. Kéne valami anti-akármi ez ellen. -
polonic
félisten
válasz
McCartman #1728 üzenetére
Igen, én meg írtam, ha megveszed, tudsz jönni livera játszani.
Aztán te meg kijelentetted nem veszed meg. Tehát lopod a játékot. Erre írtam. Milyen pénzbeosztásról beszélsz? A mai világban semmi sincs ingyen. A játék luxuscikk. Meg játszani sem kötelező. Ha pl enni akarsz, akkor is venni kell a kaját nem? De az evés/kaja helyére bármit be lehet írni. -
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1722 üzenetére
Jó volt tényleg. Első lettél hungaroringen? Azt már nem is néztem. Pont akkor a rajt előtt jött egy üzenet, azt hittem gyorsan el tudom olvasni, akkor sem láttam hanyadik helyen vagy/vagyok, mégsem sikerült ezt kivitelezni.
Nekem első körben defektem volt, aztán letudtam a kötelező kerékcserét azzal. Nekem akkor a boxban pont a kijáratnál megállt valaki, ott állt egy jó ideig.Nem szedtél össze valami büntetéseket? És azért kaptál időbüntetést, így hátrább kerültél?
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #1675 üzenetére
Egy éves szerződés, 15 vagy jobb helyen kell végezned.
Éppen meghívtalak a lobbyba. -
polonic
félisten
Este mit játszunk? Milyen módban?
Annyi, hogy ne customot játszunk már, mert az tapasztalati pont és ezáltal a szint custom módban nem növekszik. -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #1528 üzenetére
Home gomb játékban, friends, add friends, ide beírod a nevet, amit fel akarsz venni.
Fevlettelek, majd igazolj vissza. -
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1488 üzenetére
Jó volt tényleg.
Semmi gond.
Én is ilyet csináltam most. Suzukában voltunk. Beszéltem egy arab sráccal, írta, hogy fair play legyen, mondom persze, természetes. Írja, hogy hátulról szoktak mindig belemenni. Írom neki, hogy én sem szeretem a lökdösődést. Megyünk a hídon, gyors balos jön, utána jobb-bal lassító, na ott féktávon úgy nekimentem.Legközelebb is játszhatunk!
-
polonic
félisten
válasz
F_Zolee #1437 üzenetére
Írtam már a multiról, igaz pár szót.
Games for windows live rendszert használ a játék a multiplayerhez.4 mód van.
- sprint: 3 körös verseny.
- endurance: 20 körös vagy 20%-os verseny, nem tudom melyik, ezt még nem próbáltam
- időmérő
- grand prix: 15 perces időmérő, 7 körös verseny, egy kötelező kiállással. -
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #1436 üzenetére
Nincs kiírva, hogy live: bognar1.
Jó, gta4: bognar1 van kiírva, de most nekem nem ugrik be rögtön, hogy az is live-ot használ.
Köszi egyébként! -
polonic
félisten
válasz
F_Zolee #1373 üzenetére
Nagyon jó a multi. Nemrég írtam be. Azért rimánkodok, hogy menjünk már multizni.
De úgy látszik senki sem akar két emberen kívül.Vagy sokan lopott játékkal játszanak.
Ez nem számít. Angol címmel kell beregisztrálni. Itt van egy leírás mi ez és mit kell csinálni angol regisztrációhoz. -
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #1359 üzenetére
Szuper!
Akkor eddig két fő! Várjuk még a jelentkezőket!
-
polonic
félisten
Este 7 órakor grand prix multiban?
-
polonic
félisten
Nektek multiplayerben szövegel a mérnök? Nekem nem.
-
polonic
félisten
Őrület ez a játék. Alig bírtam abbahagyni. Eddig csak multiztam. Nagyon jó benne a grand prix mód. 15 perc időmérő, 7 kör verseny, egy kötelező kiállás.
Gamepaddal nagyon béna vagyok, úgyhogy billentyűzettel tolom. Egész jól megy. De kell egy kormány, azzal lenne az igazi. Mit javasolnátok 15-20 ezerért?Játszhatnánk ph-sok grand prix-t!
Vegyetek már fel live-ra! polonic1986
-
polonic
félisten
válasz
BalaNce87 #1108 üzenetére
Egyébként fel sem ismeri a játék nekem, pedig legfrissebb driver van feltéve, és a támogatott vezérlők között is ott van. Be kellett állítani egyesével a gombokat.
Nekem a jobb analóg kar a gáz, a bal az irányítás.Ez nagyon jó cucc, gyakorlatilag xbox 360 joy, szellőztetéssel megspékelve. Még drivert is a microsofttól kell szedni, ha kell egyáltalán hozzá. Igaz?
-
polonic
félisten
válasz
sagesz93 #1021 üzenetére
Az is lehet, hogy keresett.
De inkább az lehet mögötte, amit beírtam nem régen.
Az előrendelők megkapták a dobozos verziót Angliában, itt is Magyarországon, meg a többi országban is a forgalmazó cégek, ezért lehet itt nálunk dobozosat kapni, egyébként csak digitális úton terjeszti pc-re a codemasters. -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #956 üzenetére
Elvileg igen, voltak róla cikkek. De nem tudom egyébként miért olyan fontos a magyar live. Így is játszható minden games for windows live-os játék.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
SpongyaBob #848 üzenetére
Fraps.
-
polonic
félisten
Sg.hu-n van egy hír, mely szerint nem jelenik meg a pc változatból dobozos kiadás. Csak azok kapnak dobozos példányt, akik 24-e előtt előrendelték és Angliában élnek.
-
polonic
félisten
válasz
werszomjas #751 üzenetére
Fraps nevezetű program.
-
polonic
félisten
Volt valahol egy link, ami egy weblapra mutatott, ahol a 3 verzió van összehasonlítva. Bárcsak megtalálnám.
A legjobban nyilván a pc-s néz ki, utána xbox, ps3.Na meg is van. Itt van ebben a topikban. Sonja kolléganőnknek köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest