Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
De a Host-ot meg olyat csinálunk amilyet kedvünk tartja.
De szerintem KB ez lesz:
-14-20 kör
- 2 kötelező kerékcsere
- dinamikus időjárás (Megegyezés után persze lehet csak ilyen vagy csak olyan is)
- törés on
- segítségek ki
- forced head camÉn ezt a verziót látom így előre jónak.
Hogy lehet e 14-20 vagy akárhány körösre állítani az még kérdés de a többit tuti lehet variálni. -
Rolly Dy07
senior tag
Igen mondjuk érdekes ez az esőfüggöny dolog. GRID-ben is ki kellett kapcsolni a füstöt, de nem igazán azért tettem, mert karambolkor ki akartam kerülni a tömeget, hanem mert némelyik kocsi képes volt előttem körökön át füstölni még az egyenesben is és semmit nem láttam. Itt nem valószínű hogy kikapcsolom, mert elöl megyek majd
!
Viccet félre téve. Ha nem megy profin a game, akkor nagyon megfontolom, hogy a HD4850-et lecserélem egy HD5870-re. Csak 1 bibi van vele, olyan 90-100 ezer körül vesztegetik.
De én bízom benne, nem lesz ezzel gond.
Öööö meg nem akarlak elszomorítani, de online csak úgy kellene játszani, ahogy az igazi kocsik mennek. Manual váltó, nincs kipörgés gátló meg ilyenek.
Az adja majd az igazi feelinget.De ne aggódj! Biztos én is behajítom egy párszor a sóderbe a Ferrarit.
-
dugojancsi
tag
miután Schumi visszavonult és a Ferrarihoz szerződött Kimi, én is neki szurkoltam
érdekes, mert a mekiben nem kedveltem, nem is csoda: rivális csapatban volt
jövőre visszatér, állítólag a Renaulthoz, jobban örülnék ha Massa helyére jönne a Ferrariba. Alonso - Kimi páros pikáns lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest