Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrade
senior tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
"itt nem látom a túláram- és a rövidzár védelmet"
Mit nem látsz? Mit kellene látnod? Az mi az istennyila ha egy rézdróttal rövidrezárom a 12V-ot? Vagy az 5V-ot? És a táp kimeneti része leáll? És a bemeneti rész megy? És nem lehet indítani a tápot, az mi?És ki kell kapcsolni a tápkapcsolót és meg kell várni míg a bemeneti kondik kisülnek, utána bekapcsolva indítható csak a táp?
-
andrade
senior tag
Látod hogy én leírtam hogy többszáz órán át járattam egy Codegent 300W terheléssel és még azt is tagadja hogy egyáltalán tudom mi az a 300W és hogy vajon mivel terheltem le mikor azt se tudom hogyan lehet leterhelni.Azt is letagadják amit kipróbáltam szintén hogy van túláram és rövidzárvédelem a mostani 400-as Codegenben.
-
andrade
senior tag
-
andrade
senior tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
"Nagyon jó lehet az a 400W-os táp, ami 330W-nál kikapcsol!"
Elfelejtesz valamit! A 400W az összes feszültség terhelhetősége nem a 12V-é!Azt elfelejtettem odaírni hogy a 12V-ot emeltem az 5V adta a többit! Terhelj le egy tápot úgy hogy ne lépd túl egyik áramot se!Az nem olyan egyszerű!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest