- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
guest
veterán
Én nemrég vettem egy 6039L-est. Ajánlatos L jelzésűt venni, mert ez kb. 8-10 cm-rel mélyebb mint a hagyományos házak, és így a 30*24 cm-es alaplapokat is kényelmesen belehet szerelni, és a négy 5.25-ös beépítőhelyet is ki lehet használni. Az L jelzés nélkülieknél nem lehet kihasználni a két alsó 5.25-ös helyet, az alaplap belelóg. Maximum beépítőkerettel winchestereket lehet oda beszerelni.
A táp 300 W-os és rendelkezik a P4-es alaplapokhoz szükséges plussz csatlakozóval is. A belsejében nem találkoztam éles élekkel, a kialakítása elég masszív.
Az egyetlen ami egy kicsit fura az a két oldallap. Kicsit vékonynak találom a méretéhez képest. De mivel ebben a hőségben most úgy sincs felszerelve, ezért most ez annyire nem is izgat.
A design kellemes. Modern, mégis visszafogott. (Néha látni olyan házakat, hogy nem tudom, hogy létezik-e olyan izlésficamos ember aki egyáltalán megveszi azokat...)
ÜDV...
GUEST
Aktív témák
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest