Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 3D nyomtatás
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- iPad topik
- Gamepad
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
guest
veterán
Ja és a weblapjuk is nagyon igényes.
-
guest
veterán
HI
Nézzétek meg ezeket a házakat is.
www.task.com.tw
Nekem egy tk-3004 van belőle. kb 14000 volt egy éve és nagyon bevált (300W p4 táppal)
3db HDD(2*7200+5400),VGA,Háló,TV,Sblive,xp1600+,2cd megh.
megy benne. -
guest
veterán
Nem érdemes sporolni, mert ha leég a tápod és magávalvisz valamit akkor már sjnálhatod. Javaslom olvasd végig ezt a topicot: http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=12&t=000124
-
guest
veterán
Igazábol nem a házal van baj hanem a táppal. Gyengus. Egy erösebb konfighoz nem szabad ilyet venni.300as táp, azt egy 1000@1400-es tunderbird egy gf2-vel el se indult vele csere egy 250-es Chieftecre, és egyböl szál mint a szél. Házon tök fölösleges sporolni. Tudom senki nem akkora balfasz mint én hogy 40 rongyért vesz házat, de egy DTK-t is lehet kapni már 16 ezerért. Engem majdnam elkapott tegnap a sirogörcs amikor tegnap egy acorp házba kellet belepakolnom a cuccokat.
-
guest
veterán
Hát én szerintem vegyél inkább DTK-t! Klasszisokkal jobb mint a codegen. A codegen az nem márka, hanem csak egy viszonylag megbizhato noname cucc
-
guest
veterán
Szia !
Nekem van egy 6016 elado, teljesen uj de a boltinal olcsobban adom, mert mar volt benne alaplap meg minden, de csak addig amig ra kellett jojjek hogy az alaplap es CD nem fer bele 1szerre :-( ! Csak azt nezd meg hogy az alaplapod milyen szeles ui. 24.5cm-s nem jo bele, (pl. Asus A7V266-E). Szamlat is adok ha kell ! Ja az ara : 8500ert elviheted !
Udv. Nagy Zoltan : schwarzy@mailbox.hu irj ha erdekel es megadom a szamom ! -
guest
veterán
Sziasztok
Érdekelne továbbá a Codegen házakban található tápegységek paraméteri(milyen minőségű, terhelhetőség stb.)
Üdv Dzsuda -
guest
veterán
Én nemrég vettem egy 6039L-est. Ajánlatos L jelzésűt venni, mert ez kb. 8-10 cm-rel mélyebb mint a hagyományos házak, és így a 30*24 cm-es alaplapokat is kényelmesen belehet szerelni, és a négy 5.25-ös beépítőhelyet is ki lehet használni. Az L jelzés nélkülieknél nem lehet kihasználni a két alsó 5.25-ös helyet, az alaplap belelóg. Maximum beépítőkerettel winchestereket lehet oda beszerelni.
A táp 300 W-os és rendelkezik a P4-es alaplapokhoz szükséges plussz csatlakozóval is. A belsejében nem találkoztam éles élekkel, a kialakítása elég masszív.
Az egyetlen ami egy kicsit fura az a két oldallap. Kicsit vékonynak találom a méretéhez képest. De mivel ebben a hőségben most úgy sincs felszerelve, ezért most ez annyire nem is izgat.
A design kellemes. Modern, mégis visszafogott. (Néha látni olyan házakat, hogy nem tudom, hogy létezik-e olyan izlésficamos ember aki egyáltalán megveszi azokat...)
ÜDV...
GUEST -
guest
veterán
A napokban szeretnék venni számítógépházat. Elsősorban a Codegen 6013 vagy 6016 típust szemeltem ki. Milyen véleménnyel, milyen tapasztalatokkal rendelkeztek ezekről a számítógépház-típusokról?
Üdv Dzsuda
Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 - alap
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i9 14900K , RTX 4070 Super , 32GB DDR5 , 1TB vNME , 3TB HDD
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD / Beszámítás OK!
- Philips Monitor 24 colos 144Hz 242E1GAJ/00
- PS5 Digital 825 GB 3 kontrollerrel eladó!
- Corsair RM650X / Moduláris Gold Táp / Félpasszív Hűtés! / Cavarmatricás / Beszámítás OK!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest