Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kolondrum

félisten

válasz HSM #246 üzenetére

Gyári hűtés esetén alapon annyin megy mint most tuningon, de idle. azaz gyári hűtés idle = 3.44 de hyper 212 idle. :))
    Megvettem procit, hyper 212 fel, és nem akart épp hűűs lenni, jött a polír, picit javult de szinte alig, majd jött egy erős 5 fokos változás amit a hűtő 2 csavarjának negyed fordulatos kilazítása jelentett a max full becsavaráshoz képest! :)) azóta úgymond örülök, de mióta kiszárad a sima fehér pasztám elmúlt mert 40 felett pörög és még nincs nyár sem! Az MX-2-es paszta olyan 1 fokot hozott a dolgon, de ahhoz h rendben legyen nem 1 fok kéne...ezt a hülye is látja! MX-2 es paszta előtt 81-2 fok volt neki a max everest alatt, most 71-2! Nem is ez az zavar hanem az idle 44-40 fok!
    Ma eljátszottam egy hűtő leállást mi lenne ha, hát meg se kottyant, pár percet elmegy úgy terhelésen h nem éri el a 80-at!
    Nem tom rossz a hőátadás? 2x nem tudom egyformán feltenni a hűtőt, 1-2 fok ide oda mindig van! Ami fix h ha fejen állok sem tudom 37 alá nyomna a legmelegebb magom 22 fokos szobába! Tehát tök mindegy mi van 37-ről elindul és beáll valahol 40-44 közé idle a legmelegebb magom!most épp 23.5 van bent és a magok: 45-39-39-39

Tjmax 100 fok, VID: 1.2125, biosba kap: 1.3475-öt 3.44 hez, de ez is csökkentett érték mert 1.35-öt kapott egészen addig még nem volt az az 5 fokos esésem! menni megy tehát nincs bajom csak forró fejű a szenzor szerint! Apró terhelésre is képes a legmelegebb magom 50 re ugrani, úgy ugrik 5-7 fokokat h csak nézek! :D
    Ilyet tervezek a kupak mellé fogatni h mi a ludas: [link]
    MX-2 előtt: [link]

Új hozzászólás Aktív témák