Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Gerisz Pero köszi. Valahogy csakmegoldom. Vagy nem. A másik kérdésem, hogy a ház oldalát úgy szeretném vhogy kivágni, hogy lehessen rá több ventit tenni. Talán valamelyik Stackerben van ez a megodád. Csak nem tudom, h telibe vágjam ki az oldalát, vagy sineket hagyjak, . Elég ratyi az oldallapja.
-
Peti78
őstag
hi
Ezzel a hűtővel csak annyi bajom van, hogy ki kell venni a lapot h pasztázzam stb. Már azon agyalok, hogy kivágom a megfelelő helyen a tálcát. Vagy van más ötlet?
bye -
J4N!
tag
Sziasztok, szerintetek érdemes lenne lecserélnem az ASUS V60as hűtőm erre? Q6600 tuningra kéne, csak az a baj h nem tudom mennyivel jobb a hyper 212 teljesítménye.
-
ToBeY
nagyúr
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a 2venti egy csatin csatlakozik a lapra,vagy kettővel illetve milyennel? Illetve mekkora különbség van1és2 ventilátor közötti üzemmódba?
-
Pero
senior tag
válasz
abridabri
üzenetére
azért azt is vedd hozzá, h gondolom most nálad is meleg van.
ill próbáld meg még lentebb venni a fordulatszámot. és akkor sem fog szerintem számottevően melegedni.
nálam anno majdnem passzívan vitte a 2,8 ra húzott x2 4000+om, de 720BE-t is majdnem h szobahőmérsékleten tudta tartani.. szal nem lesz vele gond -
Beleptem en is a klubba

Eddig tetszik a huto . cput olyan 45fok korul tartja jatek alatt ( E 8400 > 3,6G ) es 1500korul forog a venti
Elotte gyari intel hutovel 2000-2400 as rpm mellett volt kb 45-48 fok
Tehat hofokban nekem nem jobb mint a gyari intel ,viszont halkabb ami a fo szempont nalam
-
Sziasztok, en is ilyen hutot szeretnek venni, csak nem tudom bele menne e a hazamba /lapomba
(Cooler master stacker 810 haziko es egy gigabyte p35c-ds3 as lapom van )
Valaki nem hasznal ilyen cuccokat veletlen kozuletek ? -
Pero
senior tag
hali,
gondoltam megpróbálom itt.
van esetelg vkinek eladó gyári ventije a hyper212 jéről?
összesen 2db kellene nekem.
hátha vki megválna tőle/tőlük
-
Peti78
őstag
válasz
Zoli1222
üzenetére
Szia
Csak egy Noctuát raktam rá. Tulajdonképpen nagy javulást egyik tekintetben sem hozott, max annyit hogy nem világít. egyébként most néztem hogy a Zalman f3 ventim azonos fordulatszámon nem hangosabb a P12-nél, a Zalmanban pedig még van kakaó. Ezért lennék kíváncsi arra, hogy ha a Noctua mehetne annyin mint a Zalman, akkor mekkora különbség lenne a két zajszint között. Megkockáztatom, hogy semmi
-
18.2cm-es Codegen házamba nem fér bele a 212(nem tudom rátenni az oldallapot). Vennék új házat, Aerocoolt gondoltam, azok 20cm-esek. 20cm elég lenne, vagy még nagyobb, CM házat kéne vennem?
-
Gerisz
addikt
Akinek Intelen van ilyen hűtő, az megmondaná, hogy mennyire tart stabilan a hátlapi merevítő nélkül? Vagy lehet hozzá külön venni?
-
Pero
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
sztem ennél a lapnál ugyan az a gond mint az enyémnél, hogy túl közel van a foglalat a memókhoz. de 2 modulnak még így is be kéne férnie, de 4 már tuti nem fog.
-
Zoli1222
addikt
Csak nálam nem stimmel vmi a hűtővel? Búgó hangot ad ki, ahogy a levegő megy a lamellák között.
-
Gerisz
addikt
válasz
Moonline.
üzenetére
Szerintem egy cseppet sem!
Hiába van a közvetlen érintkezés, engusz tesztjében mégis lemarad az ilyen megoldású hűtő. Nem mindig jó dolog ez. -
Moonline.
aktív tag
Na, senki?

-
Moonline.
aktív tag
Upsz. Lemértem a házban a dolgokat. A procitól a ház oldaláig pontosan 16 cm van. Asszem másik hűtő után nézek. Erről vélemény? Vagy vmi más ötlet?
-
olymind1
senior tag
Cooler Master Hyper 212 plus review
ez másfél milivel alacsonyabb mint a 212

hőcsövek közvetlenül a procival érintkeznek, meg pwm-es ventit kapott és összefüggő bordát -
lacika2727
csendes tag
Köszi!!! :

-
Zoli1222
addikt
Peti78
Te lecserélted már a gyári ventit 2 noctua-ra? Ha igen mennyit hozott fokokban? És mennyivel lett halkabb(persze nem alapjáraton) -
Gerisz
addikt
válasz
lacika2727
üzenetére
Rá bizony!
Nekem is ilyen van! -
Pero
senior tag
válasz
lacika2727
üzenetére
sztem rá kell h menjen, mert a borda kb egy magas a GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P bordájával, és arra felment nekem anno, de megmérem neked h hol kezdődnek a lamellák a laphoz képest.
-
lacika2727
csendes tag
Helo érdekelne hogy erre lapra [link]rá lehet e rakni eszt a 212-es hűtőt. egy 5600+ proci van a lapba.
-
törölt tag
Hello!
Szeretnék egy ilyen hütőt venni, csak félek h nem fér el a házban.
19cm-es a ház:http://www.szaki-computers.hu/index.php?act=viewProd&productId=364
Asus P5K-SE lapon lenne.
A alaplapi tartók, plexi üveg, ház oldallapja miatt lejön kb 2cm, marad 17 a lapnak és a hűtőnek.
Szerintem pont nem fog elférni!
Vélemények? -
MattX
tag
Szevasztok! Ha valakinek van eladó hibamentes hyper 212 gyári venti, érdekelne! Köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Valaki leírná milyen hangos a CM Hyper 212 gyári ventije? Mert az lehetetlen, hogy 20db, amit írnak. Valaki lemérte már, esetleg egy tesztben?
-
Lop!N
tag
Tegnap kb 1-1,5 hónap után kitakarítottam a gépemet.
Procihűtő ugye a CMHyper212 2db Noctua NF-P12-vel , és a Befúvóventi a ház elején a CMH.212 gyári hűtője.
Ecsettel pucolgattam a gépet , gondoltam a lapátok között benézek mennyire poros a Lamellák között...
Mikor leszedtem a 2 külső Gumibakról a Ventit ez a Látvány fogadott:

Ezek után ránéztem a Befúvóventire , azon is kb ennyi por volt.
Szépen kipucoltam. Visszaszereltem a gépet a helyére , és bekapcsoltam.
Először meglepődtem , megváltozott a gép hangja. Aztán eszembe jutott ,h eredetileg is ilyen volt a hangja.Eredetileg azért szedtem szét , mert a CMh.212 gyári ventijén (befúvóventi) a jobb alsó led elkezdett villogni. Most már nem is ég...
-
Pero
senior tag
válasz
Nyiscsák
üzenetére
nemtom nekem karcolták a hőcsövek végei az oldallapot. és én így már nem raktam bele, nem szeretem amikor mm-re ki van centizve.
De minden esetre reméljük segítettünk vmit a kollégán.Ui:mindenesetre én talán egy CM 690et ajánlanék, az olyan 17K körül már kapható, és belül is kényelmes tágas, vagy talán ha picit olcsóbb akkor egy 590es, viszont ezek jól szellőző házak, amikből a zaj kiszűrődik
-
Peti78
őstag
Hello.
Cserélte már le valaki a gyári ventit egy Noctua P-12re? Érdekelne a hatásfok és a hang. Érdemes lecserélni? -
Dezzsoke
csendes tag
nos én is beújítottam egy ilyen hűtőt.
házba befért, viszont a plexilapról száműzni kellett a 80as ventit.
Esetleg tudna valaki javasolni egy megoldást, a venti helyére?kijelző, ventiszabályzó, vagy slim venti, bármire vevő vagyok, ami kb 1,5centinél vékonyabb

itt egy pár kép a dögről:
http://img222.imageshack.us/gal.php?g=dscf0159.jpg
itt meg a teljesítményéről
[link] -
Peace
nagyúr
Tudnátok ajánlani nekem egy viszonylag olcsó táp nélküli házikót, amibe szép kényelmesen elfér ez a dög hűtő? Mert EBBŐL kilóg sajna. Jó 4 éve megvan ez a házikó, és most ilyen baki miatt kell lecserélnem.
Pedig brutál jó hogy nem csavaros hanem műanyag csúszkás. -
ADAM1337
nagyúr
ha valakit esetleg érdekelne: [link]
-
syC
addikt
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nekem annó a 195mm széles házikómba nem fért el

-
-
Tulkas
tag
Üdvözletem!
Venni szeretnék egy ilyen tsodát, de félek nem fér be a gépbe, ami mérésre kb 18 cm széles.Az oldallapok aluk, esetlek meg tudnék oldani egy cm es kilógást(kikalapálnám
), de többet nem.Esetleg van más megoldása valakinek erre a problémára(sufni barkács..."lefűrészelni a tetejét"...stb...) 
-
Peti78
őstag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Igen, van mögötte is, de ezt a ventit nem tudom már hova tenni, ezért gondoltam erre a lehetőségre. De nyáron talán meghozza a hasznát
-
Peti78
őstag
Sziasztok
A hűtőre felrakható másik ventit hátra fújónak érdemes állítani? -
Háááát.... Nem tudom megéri-e ezt a sok munkát. Asszem kihagyom, jóezígy(talán később)

-
Én a hűtőt megcsinálnám, de a procit nem szándékozom...
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Egy cipőben járunk, bár nekem jobban kilóg(a borda teteje is). Most vagy megmoddolom az oldallapot, vagy veszek új házat, vagy egy darabig használom így. Nem vágna haza egy márkásabb ház megvétele, de húsvétkor vettem ezt
Amúgy nem tudom, hogy milyen széles, így mérésre 18.5cm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Riasztó topik
- Bestbuy játékok
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Cooler Master V850 SFX Gold + AJÁNDÉK
- Asus Rog Strix 1000W 80+ Platinum White
- APNX V2 fehér számítógép ház - ÚJ - Csomagküldés az árban!
- 4 db Be Quiet Dark Power Pro 11 1000W 80 Plus Platium tápegység eladó!
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 v2 & SL140 v2 (7db 120mm & 2db 140mm) - EGYBEN vagy KÜLÖN - GARANCIA
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ha valakinek nem szimppi a gyári venti, szívesen átveszem.
.

Méregettem, de azthittem nem fog beférni. Akkor mégis vehetek ilyen hűtőt, juppíí

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig brutál jó hogy nem csavaros hanem műanyag csúszkás.

.gif)
), de többet nem.Esetleg van más megoldása valakinek erre a problémára(sufni barkács..."lefűrészelni a tetejét"...stb...)
Amúgy nem tudom, hogy milyen széles, így mérésre 18.5cm.