- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Most félig OFF leszek, de szerintem leginkább ide tartozik...
Coolermaster 1366 felfogatás!
Coolermaster s1366 kit doboz... Nekem nagyon tetszik a doboza....
[link]
A lefogató felszerelve a lapra: [link] Amit különösen érdekesnek találtam, hogy bár a képen nem látszik, de a backplate nem fekszik fel az alaplap hátulján lévő fémcsodára, hanem van köztük néhány mm hézag, mintha ez valami biztonsági védelem lenne csak, mindenesetre érdekes, de ami 100%, hogy szándékosan van ott. Ami érdekes, hogy a hűtő ennek ellenére nem csinált kiflit a lapból, mint anno a backplate nélküli hűtők a socket 775-nél. Egyáltalán.
És a végére egy csodálatos kép a hűtőpasztával összekent prociról: [link]
Amúgy a felfogatót felszerelni kb. gyerekjáték volt, stabil és jó konstrukció. Az egyetlen hibája, mint a legtöbb Coolermaster hűtőnek, hogy csak az alaplap kiszerelésével lehet hűtőt leszedni. (Procit gyakran cserélőknek hátrány csak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- MSI MAG CORELIQUID A15 240 AIO vízhűtés (bontott dobozos, soha nem használt)
- Cooler Master Elite 600 VER.3 / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest