Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz d900t #78 üzenetére

m375s-t nem látok nálatok. az m375ew érdekelne, de vagy egy baszott gyors dothant kérhetek hozzá, vagy egy celeron m-et. a 450c-hez meg nincs normális vga. mindkettő 337-ről indul, ehhez jön a plussz ram (a 375-ös esetében), hogy 512 legyen (14k, ha jól emlékszem), a wlan 7k-ért és a winxp kb 20k-ért. máris súrolom a 380-at...

a clevo minőségéről nem mond(hat)ok semmit, mert nem láttam még élőben iylen notit. remélem lesz alkalmam hamarosan kipróbálni... nem arról van szó, hogy nem tetszik, igazából nekem egyedül az acer nem tetszik a fusi-acer-toshi-clevo-asus ötösből, ez is csak ilyen egyéni hülyeség. lehet, hogy az is jó noti, de nekem nem jön be a formája. ennyi pénzért hadd legyen ez is szempont. clevo egyszerúen drága.

szeretnék 350k-ért kapni:
    - 1600-os baniast,
    - 512MB memóriát,
    - mobility radeon9700-at,
    - dvd+/-rw-t,
    - wlan-t,
    - oem winxp-t.

ez azért nem szabadna, hogy olyan nagy dolog legyen.

egyébként két gép tetszik nagyon, a fusi amilo m1425, amiről egy kollégád épp ma írta, hogy az országban nem beszerezhető, máshol április elejére ígérték, illetve a samsung p35xvm, amit mo-n meg sem merek kérdezni... :( előbbi előrendelési áron egyébként benne is lenne az anyagi keretemben.

ajánlhattok még egyébként mást is...

ja, és bocs az offért. szerk: átírom a ''milyen notebookot vegyek'' topikba is, ne ezt offoljuk szét... azért oda szeretettel várom a válaszokat... Bővebben: link - bár szerintem mindőtöknek megvan baloldalt... ;)

p

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák