- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
A Rise of Mankind telepítése és elindítása engem is érdekelne,mert hiába csináltam mindent úgy ahogy a honlapon írják(civfanatics) nem müködik(a betöltést választom,látja is a mod-ok között,de úgye ilyenkor újrainditja a játékot,és itt már jelzi a win7 hogy a program leállt..
2,92-es ROM-ot raktam 3,13-mas BTS-re.
Próbálkozzam korábbi ROM-mal? Nektek melyik megy rendesen? -
Amur
addikt
apropó magyarítás.az alap civ4-hez készült jó magyarítás,a BTS-hez tudtok? a magyarítások portálon nem találtam.a civilopédiának örülnék nagyon magyarul,mert a játékon nem akadok fenn,annyi angoltudásom van,de hatékonyabban tudnék játszani ha átrágnám magam a civilopédia egyes részein(angolul azért nagyon lassan menne,magyarul gyorsabban olvasok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest