-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Köszönöm. Nem a pontszám idegesít. Nemrég tettem le egy OKJ-s tanfolyamot, rendszergazda és hálózat üzemeltető-t és ott is ugyanez volt. Órán megcsináltam a feladatot, aztán kimentem cigizni, amíg a többiek még dolgoztak vele. De a vizsgákon, szívtam.
(Switc konfig, előtte ugye: delete flash:vlan.dat, erase startup.config, relod) Én ezeket elfelejtettem, megcsináltam a konfigot, wr, reload és visszajött 60 vlan
Kezdhettem volna elölről a konfigot, még szerencse, hogy csináltam egy Hyper terminálos tesztkonfig mentést.
Sajnos bennem olyan vizsga drukk van, hogy még azt is elfelejtem, amit tudok. Az eigrp-s konfigra csak 77%-t kaptam, mert töröltem a rossz AS numbert, megadtam a networkokat, de nem ment a sh cdp neighbors. Belépek az R2-re, nem lehet konfigolni, belépek R3-ra, nem lehet konfigolni. Amilyen f.sz vagyok, R4-t már meg sem próbáltam, pedig csak azon kellettt volna az R1 felé vezető linket beadni a ro eig xxx netw yyyyy és ennyi.Utólag persze mindig rájövök, de sajnos én ilyen vagyok. Ahhoz képest, hogy fél éve azt sem tudtam, mi az a cisco, szerintem szép eredmény.
Igen, jön a CCNP, de sztem csak egy év, másfél év múlva megyek.
Te nem vagy izgulós, ahogy láttam az eredményed
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest