-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
Az explorationből a 4-es a legújabb. De tiszta szívvel nem nagyon ajánlanám, ugyanis egy-két fogalamat úgy magyaráz el hogy három napig bandzsítasz utána.
Van benne olyan is pl. PHY layernél, hogy szétválasztja hogy van signaling és encoding, utána két oldallal meg mindenre encodingot használ.
Viszont a packet tracer gyakorlatok azok nagyon-nagyon jól jönnek. Vannak közte olyanok amik teszt formájában vannak kidolgozva és %-ban méri a teljesítményedet.
Plusz megtanít a wireshark használatára ami nem kicsit hasznos eszköz. Ha mobilneted van, akkor a microsoft network monitorral tudod a csomagokat elkapni.Magyarként nekem a legérthetőbb nyelvezetű könyvek a következők:
Lammle ICND1, 2007 - van benne próbateszt, igaz csak kiválasztós
Wendell Odom féle study guide, 3rd edition - mindenki csak dicséri, kicsit bő lére eresztve, de meglepően olvasmányos, jár hozzá letölthető próbateszt
Chris Bryant - Ultimate CCNA/CCENT package - szerintem a legérthetőbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest