- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- HDMI topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_sanyee
senior tag
válasz
Teréz Atya #713 üzenetére
grat.
-
tusi_
addikt
válasz
Teréz Atya #615 üzenetére
1, Az adni kívánó eszköz ellenőrzi, hogy a csatornán ad-e már valaki van-e, hallható-e egy vivője. Ha az eszköz adott ideig nem érzékel vivőt, elkezd adni. Ha két eszköz egyszerre ad, ütközés következik be, melyet minden adó érzékel. Ütközés esetén minden a hálózathoz kapcsolt eszköz érzékel, akik véletlen ideig várnak, mielőtt újra próbálkoznának az adással.
2, 180+60. Ha egy hálózatról kapott egy poisoned routot, akkor 180 s ig nem fogad el frissítést róla. Ha a 180s után sem jön jelentés, akkor flush time van.
-
FeRkE
őstag
válasz
Teréz Atya #616 üzenetére
Ezt a 180at hogy kell érteni? Másból se vizsgázhatok hamarabb Ciscobol, vagy mi?
-
f_sanyee
senior tag
válasz
Teréz Atya #615 üzenetére
1. minden host futtatja.
2. egyszerre indulnak a timerek. -
FecoGee
Topikgazda
válasz
Teréz Atya #585 üzenetére
Hello,
ez eszkozfuggo, de elvileg a dhcp service default-ja az hogy fut. Nexuson pl. be kell kapcsolni. Sh run | i dhcp -nel ha azt latod hogy no, akkor ki van kapcsolva, egyebkent fut (persze addig nem csinal semmit amig a dhcp pool-t stb. fel nem konfigolod. )
Feri
-
tusi_
addikt
válasz
IP dhcp service és no ip dhcp service vel lehet ki-be kapcsolni, ha jól emléxem.
Amint a pool megvan, még semmi nem i ndul el. Kell egy network XXXX /X
parancs, lease time, def-router, dns serverek, esetleg wins server.....
amint ez magvan mennie kell. Ha esetleg másik hálózatból szeretnéd használni, akkor ip helper address XXXX a router interfészre.Rip akkor indul el, amikor netwrokot meghirdeted.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Köszi a gratulációt, akár nekem szólt, akár nem
A) Azt egy show processes cpu paranccsal tudnád ellenőrizni, miután kiadod az ip dhcp pool pool_neve parancsot. Ennyire én személy szerint nem mentem bele, de szerintem azért ő is megvárja, amíg megadod neki, hogy azért milyen tartományból is kukázza ki az IP-címeket és csak utána indul a processz. Te biztos linuxos vagy, mert ezt egy windowsos nem kérdezi meg
B) A RIP(acs) az első kiadott network után kezdi lelassítani a hálózatot a frissítéseivel, miden aktív interfészen.
(Vagy csak azon az if-en, amelyik IP cím bele esik a network parancs tartományába? Lám 1 hónapja nem foglalkoztam Ciscoval és desokatbutultam)De hogy a RIP processz mikor indul, mikor nem, azt sosem néztem.CCAR-os vagy álruhában?
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Teréz Atya #549 üzenetére
A Cisco nem publikalja ezeket hivatalosan, de allitolag igen, kiveve a simet, ott bevallottan vsn reszpontozas. Tobbvalasztosnal tokeletes valaszt kell adnod. Segitseg, hogy megadjak, hany helyes valasz van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged