Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #4649 üzenetére
"Hiszem, hogy a befektetett munka megtérül. Pl. tusi_ is nemsokára egy IT cégnél Cisco eszközöket fog kalapálni, mert rengeteget beletett a dologba, ráadásul több lábon áll, nem csak R/S-ben érdekelt. Neki nehezebb, mert külföldön van, és ott bizony a nyelvismeret is nagyon sokat számít."
Ez nagyon jol esett, köszönöm. Remelém a proféta beszel Belőled.
Saját tapasztalatom alapján mondom csak, ami nincs kőbe vésve, de itt nem csak a nyelvi nehézségeket kell legyőzni, hanem az előitéleteket. Akárki akármit mond, bizony vannak.
Pl: a németek Klausnak hivják a kelet-európaiakat (Klauen= lopni)
Lenézik az embert, ha nem rendesen ejt ki valamit és hülyének nézik, mert nem beszéli rendesen a nyelvet. Emléxem, amikor egyik volt osztálytársnőm összejött egy arab sráccal, aki itt tanult egyetemen és még csak tanulta a nyelvet. Nekem jól esett, hogy próbálkozik és segitettem neki. Ennek itt nyomát sem látom. Valószinüleg, abban a környezetben, ahol én dolgozom, senki nem beszél idegen nyelvet, ezért nem is tudják, milyen nehéz valaki másnak az anyanyelvén megszólalni és napi szinten társalogni.
A másik a pénz. Nemtudom, kinek milyen tapasztalata van külföldön, de nekem itt borzalmas. Senki nem akar fizetni, lopnak csalnak hazudnak. Nekem őszintén nagy csalódás a németek morálja. Persze ez Ossi németország, nyugaton nincs tapasztalatom.Visszatérve a cisco világba, köszönöm mindenki hozzászólását tegnap, megint kedvet kaptam és ráfexem a gyengeségemre a BGP-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- DELL XPS 9550
- i5 3570 / 24GB DDR3 / 240GB SSD / GTX 1650/ WIFI, takarítva, pasztázva, telepítve / HP Compaq 8300
- iPhone 8 Rose gold
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest