-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Kezd derülni. De sokkal jobban megértem egy konfigból és egy topológiából, mint szövegből. Azt hiszem, hogy ma nekiállok újra elolvasni a könyvet, miután a sajátommal végeztem.
Egy gyors BGP kérdés: adott egy topológia, melyben 3 különböző AS van. A nyilak most nem lényeg. Tegyük fel, hogy AS 24-ben mindenki full mesh-ben van (különben nem mennének iBGP-k között az útvoanalak, vagy reflektoroznak, ez most annyira nem lényeges) és fut egy IGP is a peerek között. Na most ahhoz, hogy ISP2 elérje ISP1-et, ahhoz a szinkronizációt ugye BE kell kapcsolni, nem pedig ki!? Tudomásom szerint ha nincs szinkronizáció, akkor szegény router addig nem adja tovább az útvonalakat, amíg vagy nem kap IGP-től egy egzakt útvonalat a BGP útvonalra, vagy ki nincs játszva egy statikus Null0 interfész útvonallal. De meggyőzhető vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest