- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
Rengeteg szabadidő szakadt rám, szeretném hasznosan is tölteni. A sima ccna mellé jó lenne valami cert-et szerezni. Igazából a cloud vonal érdekelne, de alig találni hasznos anyagot a cisco cloud vizsgákhoz, nem sokan választják ezt az irányt ahogy nézem. A wifiben túl sok a fizika nekem
marad a security. Viszont erről aztán csupa rosszat olvasni, az ocg mindenki szerint kevés, és ami az exam topicban describe az inkább implement meg tshoot. Visszaolvasva itt is sokan panaszkodtak hogy nagyon kemény volt. Sajnos tapasztalat, eszközhozzáférés semmi, szerintetek így esélyes február végéig felkészülni?
Más. Juniper open learning segítségével megcsináltam JNCIA-Junost, hát az ottani tananyag és próbateszt nagyon messze van a tényleges követelménytől. Friss ccna élménnyel két hét alatt végigpörgettem a diákat, videókat, 10 perc alatt 90% feletti tesztvizsga, ezen felbuzdulva 4 napra rá regisztráltam is a vizsgára. Találtam még ott két próbavizsgát, az egyik nem sikerült a másik is csak épphogy
. szóval még a végét meghajtottam, így 1 óra küzdés után átcsúsztam. Bevallom nem néztem utána hogy a voucher-hez szükséges teszt éles vizsgaszintű-e, de volt meglepetés. Ha valaki erre készül, figyeljen oda.
Ahogy néztem junos-genius felületen hozzáférek továbbra is a többi tananyaghoz a végén próbateszttel, nem tudja valaki hogyha végigcsinálnám akkor ezekhez is kapnék vouchert függetlenül attól hogy most nincs meghirdetve open-learning?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest