- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
Szia,
köszi! erre jutottam én is, az okj felejtve. valami linux cert-en gondolkodtam még, de egyenlőre eleresztettem ezt a kérdést. végeztem az icnd2 könyvel, ismételgetek és kb 2 hét múlva megpróbálom. majd utána foglalkozom ezzel. angol megy jól, de külföldre nem tervezek.
ha már az utálatnál járunk, a könyv utolsó 2 fejezete a cloud meg az SDN világa kicsit kikezdte a lelkesedésem
szerintem teljesen értelmetlen erre a szintre, pláne ilyen formában. értem hogy mindkettő egyre fontosabb szerepet kap, de ez a 15-20 oldal ahhoz kevés hogy megérje belemenni, de igazából semmivel sem adott többet mint amit gondoltam volna magamtól az elolvasás nélkül. leszámítva pár fogalmat ami igy önmagában semmit sem ér. de lehet csak kifáradtam az elmúlt 4-5 hónap tanulásban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
szerintem teljesen értelmetlen erre a szintre, pláne ilyen formában. értem hogy mindkettő egyre fontosabb szerepet kap, de ez a 15-20 oldal ahhoz kevés hogy megérje belemenni, de igazából semmivel sem adott többet mint amit gondoltam volna magamtól az elolvasás nélkül. leszámítva pár fogalmat ami igy önmagában semmit sem ér. de lehet csak kifáradtam az elmúlt 4-5 hónap tanulásban...
FecoGee
crok