Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
na srácok tegnap meg volt az első köröm Brüsszelben. CCIE-SP. Sajnos már a tshoot-on elcsúsztam, ezt már akkor tudtam és onnantól szétestem...elmúlt a koncentráció, ezután már az alap dolgok sem mentek simán, pedig nem volt nehéz, a konfig rész is abszolút fair volt. A diag az más tészta, az nagyon furcsa, talán az tűnt a legnehezebbnek... na mind1 jó tapasztalat volt, az biztos hogy legközelebb már nem követem el ugyanezeket a hibákat. Tegnap este persze úgy voltam vele, hogy elég volt, de most már nem szabad kiszállni... De most pihenés jön, mert az elmúlt hónapokban nem szólt másról az élet, csak erről.
Amúgy Feco ajánlotta a Micronics-et anno, mint training céget és be is vállaltam, ma ért véget a 10 hetes (10 x 1 nap) bootcamp. 2 lengyel srác tartotta, nagyon nagy tudásúak, nagyon jó workbook-ot raktak össze. 10/10.
INE-s oktatóanyagokat is vettem, Brian tudjuk hogy kocka
és nagyon jól magyaráz, de meg kell mondjam, azért kicsit csalódott vagyok. Megvettem 2 éve az SP advanced technologies-t. Alapozásnak jó volt, de közel sem érintett minden témát. Nemrég kijött az SP Lab Review course, megvettem. Jók a laborok, már több téma és mélyebben van érintve, de sajnos a videóknál csalódtam... szóval van a VPLS. Az egyik laborban Inter-AS VPLS volt a feladat. Hát a videó-ban Brian 2 mondattal elintézte a dolgot hogy mit kell csinálni. Hát egyrészt rosszul mondta, másrészt nem csak azokra kell figyelni amiket Ő mondott... Szóval pont az advanced témákra nem marad idő? A multicast is félbe lett hagyva... Pedig aztán ott van mint nézegetni. Ráfogja a virtualizált környezetre, hogy nem működik... Pedig csak a konfig volt rossz....
Gondolom ezt valami bootcamp-en vették fel egyébként és nekem az jött le hogy elcsúsztak időben ezért aztán jól félbe lett hagyva néhány fontos téma. Összességében ezért sokat lehet belőle tanulni, de csodálkozom, hogy az INE, meg Brian ezt megengedi magának.
Na mindegy, megyünk tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Szuper csendes és erős i9 9900 (8 magos) CPU-s asztali PC - Ableton-ra optimalizált
- Hp Elitebook 840 G2 i5-5200u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / hibái fotózva
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest