-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
józsi9995 #13617 üzenetére
mondom szituáció kérdése: egy tanfolyamot lehet fizetik vagy támogatják
egy magyar oktatótól magyarul tudsz kérdezninem az a baj, hogy a GNS3-hoz nincs anyag, hanem az, hogy az plusz valami amit meg kell tanulni, amivel mondjuk megspórolsz egy 20 eFt-os labort.
Ráadásul azzal nem is lehet mindent kipróbálni, ami a CCNA RS-nél anyag. Persze a vizsgán sem lesz valódi hardver. Viszont megérteni például egy password recovery process-t úgy hogy soha nem csinálta valaki, vagy ne`adj Istán elsőre éles hálózatban kipróbálni.....
Egy tanfolyamon kell legyen valami minimális hardver ezen funkciók demonstrálására, kipróbálására.Én is self study mellett vagyok a szabad időbeosztás miatt, de vannak ennek hátrányai is. Például nincs meg az a metodika, amit egy tapasztalt oktató hasznosan kialakíthat. És itt nem csak arra gondolok, hogy amíg nem érti meg valaki az IPv4 cimzést, az alhálózati maszkokat, addig nincs értelme arra épülő routing-ot tanulni, hanem arra is, hogy a jó oktató le is teszteli a hallgatóságát, hogy valóban megértették-e a szükséges mértékben ahhoz, hogy továbbmenjenek.
Megint csak hasznos lehet és egy tanfolyamon van lehetőség elő-vizsgára, ahol a hallgatók tét nélkül kipróbálhatják magukat mennyire állnak készen a vizsgára. Egy jó tanár pedig nem fogja vizsgára küldeni azt, akinek a vizsgadíj csak "kidobott pénz" lenne (persze egy sikertelen vizsgából is biztosan lehet tanulni!).
Én nem tudom milyen tanfolyamok vannak, de szerintem ezen lehetőségek benne lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest