Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
CCIE RS irásbelire készülőknek lehet érdekes, hogy az INE-nél felkerült pár Evolving Technologies témájú videó is.
Még nem néztem meg őket, de ha a szokásos minőség, akkor igen hasznos lesz!Ez összesen nincs másfél órányi anyag, de az egész Written 5.1 VOD sorozat is csak 31 óra 18 perc.
Én személy szerint nagyon örülök neki, mert még mielőtt előfizettem a CCIE RS Bundle-re írtam is nekik, hogy lesz-e ilyen témájú anyag és mikor, valamint, hogy azt majd ugye nem kell külön megvenni.
Akkor nem hitegettek külön időponttal, de annyit írtak, hogy folyamatban van és ha lesz, akkor az része a bundle-nek, tehát nem kell érte külön fizetni.
Mivel még azt sem írták, hogy egy éven belül lesz ezért gondoltam, hogy lerázós duma, de nem meglett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
FecoGee
crok