- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
CCIE RS irásbelire készülőknek lehet érdekes, hogy az INE-nél felkerült pár Evolving Technologies témájú videó is.
Még nem néztem meg őket, de ha a szokásos minőség, akkor igen hasznos lesz!Ez összesen nincs másfél órányi anyag, de az egész Written 5.1 VOD sorozat is csak 31 óra 18 perc.
Én személy szerint nagyon örülök neki, mert még mielőtt előfizettem a CCIE RS Bundle-re írtam is nekik, hogy lesz-e ilyen témájú anyag és mikor, valamint, hogy azt majd ugye nem kell külön megvenni.
Akkor nem hitegettek külön időponttal, de annyit írtak, hogy folyamatban van és ha lesz, akkor az része a bundle-nek, tehát nem kell érte külön fizetni.
Mivel még azt sem írták, hogy egy éven belül lesz ezért gondoltam, hogy lerázós duma, de nem meglett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest