Hirdetés
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- E-book olvasók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Mini-ITX
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
CCIE RS irásbelire készülőknek lehet érdekes, hogy az INE-nél felkerült pár Evolving Technologies témájú videó is.
Még nem néztem meg őket, de ha a szokásos minőség, akkor igen hasznos lesz!Ez összesen nincs másfél órányi anyag, de az egész Written 5.1 VOD sorozat is csak 31 óra 18 perc.
Én személy szerint nagyon örülök neki, mert még mielőtt előfizettem a CCIE RS Bundle-re írtam is nekik, hogy lesz-e ilyen témájú anyag és mikor, valamint, hogy azt majd ugye nem kell külön megvenni.
Akkor nem hitegettek külön időponttal, de annyit írtak, hogy folyamatban van és ha lesz, akkor az része a bundle-nek, tehát nem kell érte külön fizetni.
Mivel még azt sem írták, hogy egy éven belül lesz ezért gondoltam, hogy lerázós duma, de nem meglett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- E-book olvasók
- Futás, futópályák
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
FecoGee
crok