- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Én 8"-os ebook olvasón olvasok már egy ideje Cisco könyveket, többek között OCG-t is. Eleinte úgy voltam vele, hogy csak a MOBI formátumot fogom rátölteni, mert mégis az van olvasóra optimalizálva, de aztán rájöttem, hogy nem az igazi.
A MOBI-nál a betűméretet és a stílusát is lehet változtatni, de attól még a képek, amik szerepelnek a könyvben, baromi picik maradnak! Így hiába a MOBI, a képek nagyon picik benne.
8"-on a PDF sokkal jobb, mert by default a margókat is mutatja, de azokat le lehet vágatni, így kb. akkora betűid lesznek, mint a fizikai könyvben. Ha még ez is kicsi, akkor a tájolást fektetőre állítva még nagyobbak lesznek a betűk és teljesen jól olvasható lesz. Plusz mivel PDF, az ábrák jó nagyok, ahogy a könyvben is lenne!
Sosem értettem, hogy ilyen szakmai könyvet miért 6"-oson akarják olvasni? Bezzeg TV-re rákölt az ember 100ezret, hogy jó nagy legyen, de ebook olvasóra már sajnálja azt a 60-70K-t, amibe egy 8"-os kerül.Bár mindenkinek egyéni preferencia, de az iPad nem olvasásra való, csomó mindent tud az olvasáson kívül, így még el is csábulhat az ember, hogy "na jó, akkor netezzünk inkább" és hasonlók.
Margós képem nincs, de ha kell, csinálok:
Álló fejezetkezdés:
Álló szöveg:
Fektetett szöveg:
Annyira így képen nem jön át, de fektetve jobban olvasható a nagyobb betűk miatt.
Nekem a MOBI nem jött be, mert nincs meg az a könyvet olvasok érzés, míg PDF-nél ez megvan.Szerk.: a MOBI hátránya még, hogy egyes Cisco könyvek 30-100 MB között is mozognak, míg a PDF-k jó, ha a 20 MB-ot elérik. Hosszú-hosszú huzavona után ismét van olvasóm, ami az előző olvasóm fejlettebb változata és jóval gyorsabban reagáli mindenre, így már SZINTE különbség sincs a PDF és a MOBI lapozása között.
Szerk2.: Techtorailra én tervezek menni, remélem, hogy a cég is így akarja
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest