Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
@FecooGee: Koszi, a valaszt
Jol hangzik. En se gondoltam, hogy ennyi sportember van itt a topicban, nem epp az elso dolog ami eszebe jut az embernek, az informatikus szorol
De nagyon helyes, legalabb lehet ilyen teren is tapasztalatokat megosztani.Btw, egy kis szakma annak akit erdekel, kijott az uj CCDP konyv, termeszetesen brutalis aron, szokas szerint. Viszont safarin is fent van mar, igy ha valakinek van elofizetese, az olvashatja.
Goal-ok:
2017 Q1-ben le akarom nyomni az ARCH vizsgat, ugyhogy en mar egy ideje jeloltem a naptarban a mai napot. Holnap tanulok is ra egy kicsit

2017 Q3 vege: R&S Written
2017 Q4-ben R&S v5.1 lab. Egyelore nem hard date, inkabb csak egy olyan celdatum, amihez tudom illeszteni a tanulasi schedule-t, mert ha nincs kituzott datum, akkor sosem fogok elmenni vizsgazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jol hangzik. En se gondoltam, hogy ennyi sportember van itt a topicban, nem epp az elso dolog ami eszebe jut az embernek, az informatikus szorol
De nagyon helyes, legalabb lehet ilyen teren is tapasztalatokat megosztani.
FecoGee
crok