- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
józsi9995 #11442 üzenetére
Szerintem a tanulas mindig jo dolog. Ha nem is vizsgazol le akkor is. Ha meg bekerulsz egy jo munkahelyre akkor sokkal konnyebben veszed fel a fonalat a nagyobb tudasod miatt, masreszt vizsgara keszulni is kevesebb ido kell. Ha erdekel es szeretsz ezzel foglalkozni, akkor nem is kerdes, tanulj. Allast fogsz talalni ebben biztos vagyok. Ha attol felsz hogy "papir CCNP" leszel mert nincs gyakorlatod ez egyreszt sajnos igaz. De en papir CCNP-nek azt tartom aki dumpol, par het alatt lenyomja a 3 vizsgat de az alapokkal sincs tisztaban. Ha latjak rajtad hogy lelkes vagy es nincs tapasztalatod szerintem ez nem baj. Csak erdeklodo legyel, a tobbi jonni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest