- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Logitech
üzenetére
Te tudsz valamit
Természetesen nincs wifi kárta a gépemben. Gondoltam az inSSIDer megmutatja milyen wifi-k működnek a környezetemben. Én a tv-t használnám ha képes lenne rátöltés nélkül továbbítani a Cisco wifi-je a gépemen lévő filmeket, de még a leggyengébb felbontásokkal is rátöltöget, a 3d filmek pedig teljesen kiakasztják. Így aztán kénytelen voltam a padláson bújkálni és húztam egy kábelt a cisco és a tv közé. Kábelen már szépen megy a filmlejátszás. Csakhogy két gép van rákötve a ciscora (Illetve van még rajta a egy switc is ami két másik gépnek ad netet, de ezek a gépek nem számítanak) és különböző filmeket töltögetünk le. Aztán mikor valaki azt a filmet akarja megnézni amelyik olyan gépen van ami ki van kapcsolva mert alszik a gazdája, akkor azonnal felmerül az igény hogy kellene egy router a cisco után aminek van usb portja, amire hdd-t lehet kötni. Ha ez a router képes médiaszerverként üzemelni akkor a számítógép kikapcsolása után is megy a torrent le-fel és minden filmet meg lehet nézni ami a hdd-n van. Apropo ha lesz media szerverként üzemelő routerem akkor se fog mutatni az inSSSIDer semmit? Csak akkor funkcionál ha van wifi kártya a gépemben?
Más:
T-home-nál nincs bridge mód, de mire kéne hogy legyen? Mire jó az? Ha nincs, attól még össze lehet hozni valahogy az új routerrel a mediaszerver dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Természetesen nincs wifi kárta a gépemben. Gondoltam az inSSIDer megmutatja milyen wifi-k működnek a környezetemben. Én a tv-t használnám ha képes lenne rátöltés nélkül továbbítani a Cisco wifi-je a gépemen lévő filmeket, de még a leggyengébb felbontásokkal is rátöltöget, a 3d filmek pedig teljesen kiakasztják. Így aztán kénytelen voltam a padláson bújkálni és húztam egy kábelt a cisco és a tv közé. Kábelen már szépen megy a filmlejátszás. Csakhogy két gép van rákötve a ciscora (Illetve van még rajta a egy switc is ami két másik gépnek ad netet, de ezek a gépek nem számítanak) és különböző filmeket töltögetünk le. Aztán mikor valaki azt a filmet akarja megnézni amelyik olyan gépen van ami ki van kapcsolva mert alszik a gazdája, akkor azonnal felmerül az igény hogy kellene egy router a cisco után aminek van usb portja, amire hdd-t lehet kötni. Ha ez a router képes médiaszerverként üzemelni akkor a számítógép kikapcsolása után is megy a torrent le-fel és minden filmet meg lehet nézni ami a hdd-n van. Apropo ha lesz media szerverként üzemelő routerem akkor se fog mutatni az inSSSIDer semmit? Csak akkor funkcionál ha van wifi kártya a gépemben?