- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz
Vigneau #8066 üzenetére
COMODO HIVATALOS FÓRUM ha regisztrálsz akkor akár a béta cuccokhoz is hozzájutsz ennél frissebb még a Softpedia sem lehet
-
blattida
nagyúr
válasz
Vigneau #7731 üzenetére
Elég sok gépen (XP, Win 7) van a környezetemben cis 6, de egyiken sincsenek frissítési gondok, valamint a korábbi furcsaságok sem jelentkeznek, egyik sem szűz op rendszeren szolgál. Arra figyelni kell, hogy tiszta gépre kerüljön, mert a registry állapota hatással van rá, ilyen bosszantó hülyeségek formájában jelentkezik a hatása.
-
L7wy
őstag
válasz
Vigneau #7701 üzenetére
Én az elsőre értettem inkább, mert amikor ki van kapcsolva, akkor logikus, hogy nem frissül. Szerintem egy ilyen vasárnapon is előbb utóbb frissülne. De Barton88-nál szerintem meg egyáltalán nem akar automatikusan frissíteni. Nem vagyok én az a háborúkeltő fajta, csak azt hittem, hogy teljesen "viccből" írtad neki, hogy ha nincs bekapcsolva akkor nem frissít.
-
Tetete1
senior tag
válasz
Vigneau #7617 üzenetére
Hát - azt sajnos - meg nem tudom mondani. Ugyanúgy állítottam be - mint az 5.12-est és láss csodát megy...Hibátlanulo. Igaz a Sandboxie-t nem használom (másiknál sem használtam. Az 5.12-est is nagyon szerettem, tisztán tartotta a rendszert (és nem mellesleg - ingyenes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- EA Sports WRC '23
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Drón topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged