- 3D nyomtatás
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
A legújabb béta nálam bekavart ma. Újra raktam az SP3-as XP-t és amikor a win megcsinálta az aktuális frissítéseit, az újraindítás után megállt a rendszerem mint a szög. A win bejött, de szinte semmit sem tudtam csinálni vele, csak az egérkurzor működött. Vártam hátha csak elindul, de nem. Kétszeri újraindítás után is ez történt, ezért mennie kellet. Felraktam a decemberi / stabil / változatot és ez műkszik szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 3D nyomtatás
- VR topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- VoLTE/VoWiFi
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- EA Sports WRC '23
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest