- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
"....Igy amikor comodo felkerült és úgy ahogy mindig idáig is látogattam a crack oldalakat,feltettem a spyware doctort és spybotot hátha van kémprogram,erre ömlöttek a találatok.ennyi!Amúgy a virusbejövés is továbbfolytatódott,tegnap szász százalékra leirtott mindent a comodo,törölt a szokára szerint és utána nem talált semmit manuálsian kétszer is lefutattam,ezután mikor cack oldalakon voltam és utána manuálusan megint lefutattam a comodot,talált 12 féle kártevőt és persze csak karantén vagy törölni tudta volna,mármint a fájlt törölni és nem a virust!
Tehát megint beengedett egy csomo virust 12 félét és ez 140 fájomat ferzőte meg!"
Nyilván ezért érdekelt volna konkrét oldal vagy link, mert hogy TE MAGAD ÍRTAD, hogy átengedi a dolgokat. Kíváncsi lettem volna, mégis konkrétan melyik oldalakról van szó.De az Én türelmem is véges és az eddig tartott. Te azon emberek közé tartozol, akinek nem lehet segíteni, mert sosem azt csinálod, amit kérnek Tőled.
Akkor, hogy egyértelmű legyen a véleményem és ezzel be is fejeztemRENDSZER ÚJRATELEPÍT, LASSÚ FORMAT, COMODOT-T NE HASZNÁLD!
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest