- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
"....Igy amikor comodo felkerült és úgy ahogy mindig idáig is látogattam a crack oldalakat,feltettem a spyware doctort és spybotot hátha van kémprogram,erre ömlöttek a találatok.ennyi!Amúgy a virusbejövés is továbbfolytatódott,tegnap szász százalékra leirtott mindent a comodo,törölt a szokára szerint és utána nem talált semmit manuálsian kétszer is lefutattam,ezután mikor cack oldalakon voltam és utána manuálusan megint lefutattam a comodot,talált 12 féle kártevőt és persze csak karantén vagy törölni tudta volna,mármint a fájlt törölni és nem a virust!
Tehát megint beengedett egy csomo virust 12 félét és ez 140 fájomat ferzőte meg!"
Nyilván ezért érdekelt volna konkrét oldal vagy link, mert hogy TE MAGAD ÍRTAD, hogy átengedi a dolgokat. Kíváncsi lettem volna, mégis konkrétan melyik oldalakról van szó.De az Én türelmem is véges és az eddig tartott. Te azon emberek közé tartozol, akinek nem lehet segíteni, mert sosem azt csinálod, amit kérnek Tőled.
Akkor, hogy egyértelmű legyen a véleményem és ezzel be is fejeztemRENDSZER ÚJRATELEPÍT, LASSÚ FORMAT, COMODOT-T NE HASZNÁLD!
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Mafia: The Old Country teszt
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest