- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida #1773 üzenetére
Nekem egy csak egy kicsi kis észrevételem volna ..Ahogy a képen is látszik az ANTIVIRUS felirat kicsit fura...Nem tudom, hogy lehetséges lenne a feliratot egy kicsit kisebbre venni, hogy egy sorban elférjen az ANTIVIRUS felirat ???
A Legujabb javított magyarosítást tettem fel...
Meg az lenne a kérdésem, hogy amikor megnyitom a Comodo ablakot és utána a bezárás gombra kattintok az szándékos elképzelés a készítök részéröl, hogy a program a gyorsindítósávban marad ??? Közvetlenül a Start Gomb melett ????
csak azért kérdem , mert az Óra meletti kis ikon is megmarad és ez meg a gyorsíndítóra ugrik le.. -
vv5204
senior tag
válasz
blattida #1773 üzenetére
Annyi mindent kijavítasz, hogy lassan tényleg nem lehet belekötni!
A "Megelőző védelem"-nél már ügyesen nincs szóköz, csak a vége nem
látszik, ha ezen nem lehet javítani, akkor odaképzelem."Tűzfal viselkedés beállítása" speciális fülön a képen jelzett helyen a
zárójel egyel előrébbre való. -
tomy86
addikt
válasz
blattida #1773 üzenetére
Ez a verzió jött le a Comodo oldaláról tegnap, de végül is mindegy, mert előzőleg a gépen a legfrissebb volt. Ezek szerint pont a frissítés miatt adta meg magát. Gondoltam rá, mivel mindig udate után jelentkezett a gond. Csak eddig a hasonló estekben hamarabb volt javítás és más nem írt hasonló problémát (már jó ideje olvasom a fórumot), így gondoltam rákérdezek. Köszi az infót, akkor megvárom a javítást.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged