Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Nem mertem múltkor írni,de ha nálad lassít az adguard,akkor valószínű azért távolítottam el én is,nem tudtam biztosra miért vettem le.Az uBlock Origin nem fogja a rendszert,és pl:a pcmag oldalon az adblock 32 őt blokkol az uBlock origin 43 at,háttér megállapodást kötött a fejlesztő több reklám,és követő céggel,ezt olvastam tavaly,azóta nem használom az adblockot,és eggyik verzióját sem.Nem érdemes a böngészőt kiegészítőkkel teleszórni,nálam csak 3 van abból 2 ki van kapcsolva,csak akkor indítom őket ha használni akarom,csak az uBlock megy.Sokszor ez lehet a bibi,lassulásoknál,oldalbetöltődésnél és a vírusirtókra gondolnak.Az előbb nem írtam hogy a bootolás idő megnövekedéshez érdemben nem tudok hozzá szólni az általam leírt program kombóknál,mert nálam a gyors rendszerindításnak köszönhetően minden kombóval 15 másodperc alatt használható a rendszer,(5400 hdd)így nem tudom hogy asztali gépen hogy indulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest