Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
válasz
olivera88 #7985 üzenetére
Kb. 2 hónapja, feltettem a 6-os CIS-t....teljesen jól működött,de lévén "Ő" még új cucc volt nekem,nem nyúlkáltam bele,az alapbeállításaival használtam.....elég kevés kockázati tényező van nálam internetezési szokásaimat tekintve, gondoltam jó lesz ez így....amikor bepipáltam neki a HIPS-t elkezdődött a fentebb leírt őrület....minden felugróra csontra kifagyott a rendszer, semmit sem lehetett csinálni Ctrl+Alt+Del sem nyikkant meg,hogy ki tudtam volna lőni a CIS-t......F8-ban CCleaner-rel gyaktam ki az egészet a gépről... ezen dolgokkal egyidejűleg volt, hogy a beállításokban bepipáltam (Intel E7600 Core2Duo 3,06-al)neki a HIPS mellett a "fokozott védelmi mód engedélyezése"-t (amiről olvastam hogy többmagos prociknál ajánlott csak), és ezek után szabadult el a pokol....egy ideig nem tudtam eldönteni,mitől van ez a fagyás, egyszerűen a HIPS bekapcsolásától, vagy a fokozoztt védelmi mód engedélyezésétől....a helyzet úgy hozta,hogy pár nap múlva más okból újra kellett tennem a rendszert,és azóta kitapasztaltam,hogy a HIPS aktívvá tétele volt a gond!!Hogy miért,a mai napig nem tudom.....most szépen ketyeg minden az új rendszeren,de sem a HIPS nem aktív nálam,sem a fokozott védelmi mód...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest