-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
blattida #5176 üzenetére
Megcsináltam, töröltem a defense+ számítógép biztonsági házirendjéből teljesen, aztán tanuló módba tettem elindítom - kérdés és leokézom - az is bepipálom hogy jegyezze meg. Kétszer indítom ugyanaz - kérdés. Nem is hozott létre szabályt a defense+ - onnana ahol kitöröltem, én kézzel - még futó folyamatként tettem oda - egyedi házirend alapján jah és megbízhatók kőzé is tettem ott ahol a blokkoltakat jegyzi. Érdekes, mindegy amíg nem lesz valami más addig még mindig jobb ha a paranoid módban telepítő v frissitőként használom, bevált program. Ellenben - nem tudom hogy számít - de a tűzfalon nem engedem ki - nem szoktam online játszani vele azaz a tűzfal szabálya az maradt. bár ennek nem kéne bezavarni sok minden mást sem engedek ki: speedfan, cclean, wise, - ha valamit akarok frissíteni az kézzel megtesz. Ez bezavarhat? - mármint hogy a tűzfalszabálya az maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest