- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
blattida #5176 üzenetére
Megcsináltam, töröltem a defense+ számítógép biztonsági házirendjéből teljesen, aztán tanuló módba tettem elindítom - kérdés és leokézom - az is bepipálom hogy jegyezze meg. Kétszer indítom ugyanaz - kérdés. Nem is hozott létre szabályt a defense+ - onnana ahol kitöröltem, én kézzel - még futó folyamatként tettem oda - egyedi házirend alapján jah és megbízhatók kőzé is tettem ott ahol a blokkoltakat jegyzi. Érdekes, mindegy amíg nem lesz valami más addig még mindig jobb ha a paranoid módban telepítő v frissitőként használom, bevált program. Ellenben - nem tudom hogy számít - de a tűzfalon nem engedem ki - nem szoktam online játszani vele azaz a tűzfal szabálya az maradt. bár ennek nem kéne bezavarni sok minden mást sem engedek ki: speedfan, cclean, wise, - ha valamit akarok frissíteni az kézzel megtesz. Ez bezavarhat? - mármint hogy a tűzfalszabálya az maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest