-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragga.Bob
tag
válasz
blattida #4207 üzenetére
Igen. Sajnos ez a javaslat is felmerült már fórumokban. Meg is próbáltam restartal, minden körítéssel, de nem változott semmi. Próbáltam az -Xnosplash kapcsolóval is, meg az összes itt és itt felsorolt ötletet, de egyik sem volt megoldás eddig.
Azt hiszem így kell megszoknom, de egy próbát megért megkérdezni. Előbb vagy utóbb csak lesz rá javítás, addig meg kibírom vele, ahogy van.
Ahogy olvastam ez a hiba csak vistáná és 7-nél jött elő a comodóval párosítva, és csak a +64 verzióknál.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest