- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vante
aktív tag
válasz
nagyvixi #1934 üzenetére
Ajajajajajjjj
Már bepaliztak öregem. Nem köti őket semmi, hogy csak a védelem kiiktatását szedjék ki. Mást is beletehetnek még mellé. Ha én most el akarnék terjeszteni egy csúnya kis kódot, na hol kezdeném? Nyilván sok emberhez el kell jutni, és gyanút se kell hogy fogjanak. Nyilván valami népszerű termék lenne, a hozzátartozó töréssel. Még meg is köszönnék nekem, mivel sikerülne elsőnek kihozni, és még a célnak is megfelelne. Ráadásul még az én kis programom is futna a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest