Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Feltettem a COMODO tűzfalát, telepítéskor csak a tűzfalat pipáltam ki, mivel avast prof 4.8 van comodo mellett, szóval telepítéskor lehetett 3 alternatíva közül választni, hogy milyen erősségű figyelmet szertnék...vagy mi...nem magyarul volt, nem emlékszem pontosan.
Na most kb mindenért "rinyál". Oké, végülis ezt akartam, hogy szóljon ha valami akar tevékenykedni, na de ahhoz, hogy egy Everest-et eltudjak indítani, kb 4x kell az "allow"ra nyomnom...háát...nem ezt akartam. 3dmark mikor netre akart menni, ott is szólt, emiatt le is fagyott a 3d.
Szóval minden szép és jó, de kicsit visszább lehetne fogni a buzgóságát?
Szóval pl amit ÉN indítok el programot, vagy én telepítettem, abban legalább ne turkáljon, vagy nem tudom hogy lehetne visszább fogni, hogy azért éles helyzetben tényleg szóljon.Kb 1 órája tettem fel, nézzétek el nekem, hogy nem merültem bele a beállításokba, még épp a win7 telepítés utáni finomítgatásokat végzem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest