- Plazma TV topic
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
TE is hidd el a feladatkezelöben néztem meg a memóriafogyasztást alapból 2,7 Mbyte a "zabálása" a CFP.exe-nek ..Mikor meg megy a teljes számítógép átvizsgálása akkor meg "brutális " 7 mbyte ...nem viccelek ennyit mutat a feladatkezelö, de lelopom a képet azt berakom ide...de mint írtam Én csak a víruskeresö részt használom Router mögül, és semmi CIS tüzfalat nem használok...
Kiváncsiságból felraktam egy COMPAQ ARMADA E 500-as gépre is ez egy PIII 650 mhz és 256 Mbyte rammal ellátott gép és ott sincs semmi fennakadás ez idáig De ott még tesztelgetem egy kicsit...
ÜDV Laci...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest