Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megérkezett a hardverszállítmány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Te tudsz valamit pont 0 van a monitorom,mindegyik
és így jó a szememnek,soha nem viszket,csíp,vagy bármi..ellenkező esetben ha feljebb teszem kicsalja a könnyet a szememből,igaz közel 60 éves vagyok..de több mint 10 éve így használom,nem olvastam sehol vagy ilyesmi,saját személyes tapasztalat miatt így döntöttem,kb 10 óra használat után is csak egy picit megfárad,semmi probléma..sok féle ember sokféle szempont,milyen unalmas lenne ha csak 1 fajta virág létezne a földön.
No a lényeg hogy a sötét témákat is ebből kifolyólag előnyben részesítem,a kinti fényviszonyok változásai ellenére kellemesen nyugtató,nem tolakodó a monitorra tekinteni.Gondoltam leírom hogy megvilágítsam ezt a téma kört.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és így jó a szememnek,soha nem viszket,csíp,vagy bármi..ellenkező esetben ha feljebb teszem kicsalja a könnyet a szememből,igaz közel 60 éves vagyok..de több mint 10 éve így használom,nem olvastam sehol vagy ilyesmi,saját személyes tapasztalat miatt így döntöttem,kb 10 óra használat után is csak egy picit megfárad,semmi probléma..sok féle ember sokféle szempont,milyen unalmas lenne ha csak 1 fajta virág létezne a földön.