Hirdetés
- OLED monitor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- OLED TV topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
István Bp
újonc
Új Comodo felhasználó vagyok, számomra problémás helyzetekkel szembesültem és segítséget kérek.
Antivirus 10.0.2.6396 van fenn. A gépen az egész op rendszer friss install, win7 ultimate. Próbálkozásaim közben "virtuális futtatás"ként indult el több program, pl. Photoshop is. (Ugye ez a konténerben futás?) Megcsináltam néhány képet, mentettem - majd próbáltam más, nem virtuálisan futó alkalmazásban megnyitni és használni - de nem látta a gép. Ezért kénytelen voltam ezeket a programokat is virtuálisan indítani - ahol már látták a fájlokat. Dolgoztam tovább, majd azzal szembesültem, hogy kész végeredményt nem tudom "kivinni" a normál felhasználói területre.
Tehát pl. TotalCommander virtuális futásban látja és tudom mozgatni. Ha normál módon indítom a TotalCommander (vagy bármely más fájlkezelőt), akkor nem láthatóak ugyanezek a fájlok.
Kérdés: hogyan tudnám visszaszerezni (a virtuális futás hatása alól mentesíteni) ezeket a fájlokat? Ist
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest