- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
István Bp
újonc
válasz
blattida #10642 üzenetére
Köszönöm a javaslatot C.s.(őstag)-nak, valóban megtaláltam a C:\VTRoot\HarddiskVolume könyvtárakban az "eltűnt" fájlokat. (TotalCom-ban bekapcsolva a rejtett fájlok láthatóságát...) Előtte a C:\-t nem söpörtem át a kereséssel - mivel kizárólag egy másik partíción tartok és mentek minden munkafájlt, és az eltűnt fájl általam elszigetelőn belül látható útvonala is D:\-n volt..
Egyéb kapcsolódó érdekességek, amit még a megoldás keresés közben tapasztaltam:
(1) Próbáltam az elszigetelőből (ahol láttam a fájlokat) külső FTP szerverre fellépni, sikerült. Elkezdtem felmásolni oda a fájlokat. Van ahol sikerült, végbement a másolás, de azonnal el is tűnt a fájl (amennyire ellenőrizni tudtam ezek Windows-os FTP szerverek voltak). Találtam olyan FTP szervert is, ahova felmásoltam és meg is maradt a fájl - Linuxos rendszer volt mögötte.(2) Az elszigetelőből egyetlen "kijáratot" találtam. Ha az elszigetelőben futtatott programmal postscript fájlt írtam, akkor AZ látható volt az elszigetelőn kívül is (az a fájl amiből előállítottam, az nem...). Ebből a postcript fájlból aztán Distillerrel tudtam PDF fájlt stb. csinálni. (Gondolom ebből kiderült, hogy nyomdai előkészítéssel foglalkozom.)
-
István Bp
újonc
Új Comodo felhasználó vagyok, számomra problémás helyzetekkel szembesültem és segítséget kérek.
Antivirus 10.0.2.6396 van fenn. A gépen az egész op rendszer friss install, win7 ultimate. Próbálkozásaim közben "virtuális futtatás"ként indult el több program, pl. Photoshop is. (Ugye ez a konténerben futás?) Megcsináltam néhány képet, mentettem - majd próbáltam más, nem virtuálisan futó alkalmazásban megnyitni és használni - de nem látta a gép. Ezért kénytelen voltam ezeket a programokat is virtuálisan indítani - ahol már látták a fájlokat. Dolgoztam tovább, majd azzal szembesültem, hogy kész végeredményt nem tudom "kivinni" a normál felhasználói területre.
Tehát pl. TotalCommander virtuális futásban látja és tudom mozgatni. Ha normál módon indítom a TotalCommander (vagy bármely más fájlkezelőt), akkor nem láthatóak ugyanezek a fájlok.
Kérdés: hogyan tudnám visszaszerezni (a virtuális futás hatása alól mentesíteni) ezeket a fájlokat? Ist
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Környezetvédelem
- Androidos fejegységek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest