- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
István Bp
újonc
válasz
blattida #10642 üzenetére
Köszönöm a javaslatot C.s.(őstag)-nak, valóban megtaláltam a C:\VTRoot\HarddiskVolume könyvtárakban az "eltűnt" fájlokat. (TotalCom-ban bekapcsolva a rejtett fájlok láthatóságát...) Előtte a C:\-t nem söpörtem át a kereséssel - mivel kizárólag egy másik partíción tartok és mentek minden munkafájlt, és az eltűnt fájl általam elszigetelőn belül látható útvonala is D:\-n volt..
Egyéb kapcsolódó érdekességek, amit még a megoldás keresés közben tapasztaltam:
(1) Próbáltam az elszigetelőből (ahol láttam a fájlokat) külső FTP szerverre fellépni, sikerült. Elkezdtem felmásolni oda a fájlokat. Van ahol sikerült, végbement a másolás, de azonnal el is tűnt a fájl (amennyire ellenőrizni tudtam ezek Windows-os FTP szerverek voltak). Találtam olyan FTP szervert is, ahova felmásoltam és meg is maradt a fájl - Linuxos rendszer volt mögötte.(2) Az elszigetelőből egyetlen "kijáratot" találtam. Ha az elszigetelőben futtatott programmal postscript fájlt írtam, akkor AZ látható volt az elszigetelőn kívül is (az a fájl amiből előállítottam, az nem...). Ebből a postcript fájlból aztán Distillerrel tudtam PDF fájlt stb. csinálni. (Gondolom ebből kiderült, hogy nyomdai előkészítéssel foglalkozom.)
-
István Bp
újonc
Új Comodo felhasználó vagyok, számomra problémás helyzetekkel szembesültem és segítséget kérek.
Antivirus 10.0.2.6396 van fenn. A gépen az egész op rendszer friss install, win7 ultimate. Próbálkozásaim közben "virtuális futtatás"ként indult el több program, pl. Photoshop is. (Ugye ez a konténerben futás?) Megcsináltam néhány képet, mentettem - majd próbáltam más, nem virtuálisan futó alkalmazásban megnyitni és használni - de nem látta a gép. Ezért kénytelen voltam ezeket a programokat is virtuálisan indítani - ahol már látták a fájlokat. Dolgoztam tovább, majd azzal szembesültem, hogy kész végeredményt nem tudom "kivinni" a normál felhasználói területre.
Tehát pl. TotalCommander virtuális futásban látja és tudom mozgatni. Ha normál módon indítom a TotalCommander (vagy bármely más fájlkezelőt), akkor nem láthatóak ugyanezek a fájlok.
Kérdés: hogyan tudnám visszaszerezni (a virtuális futás hatása alól mentesíteni) ezeket a fájlokat? Ist
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest