- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
válasz
frensys #1008 üzenetére
Üdv koma, annyi éve nyomom én is
.
_Szerintem_ rosszul közelíted meg a dolgot - már ha jól értem.. Mondok megtörtént példát, hogy mi alapján kell elindulni:
Vidéki irodából hívnak, hogy nem megy a net. Távolról látom, mennie kellene... Megyek vidékre, mert amúgy is kellett, nézem a gépet.. Eltert pár perc mire rájöttem, hogy az egyik juzer tiltotta az új Internet Explorer fájlt a tűzfallal, ezért nem ment. Elsőre bosszankodtam, de hamar lehűtöttem magam: mit várjak valakitől, aki nem gépekkel foglalkozik? Konzekvenciát levonva: JÓ, ha tiltod fájlok netes elérést! A kolleginának adtam jó pontot, TILTÁSSAL kevesebbet tud ártani, s lám, szimplán meg is oldottam az ügyet. Ennél fogva _szerintem_ ha nem ismersz valamit, tiltsd le a futtatását, probléma esetén meg egyszerűen kiszeded tiltásból.Gebasz régebben eltérő nyelvű rendszer fájlokkal és képernyővédőkkel szokott lenni (nem tudtál visszajelentkezni.. ciki volt), de a jelenlegi verziónál nem ismerek ilyen jellegű problémákat. A 10-9 ember rá kell jöjjön, hogy ha valamit tud tiltani, akkor azt biztos tudja engedélyezni is valahol - _szerintem_ ennyi a történet.
Csak egy vélemény ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest