Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Egérpad topik
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #10096 üzenetére
Szia, most nagyon felidegesített a CIS (8.4).
Egy telepítőt szerettem volna elindítani, amin kb 5 percig gondolkodik és akkor sem mindig indul el, mert kifut az időből és a Win kiírja, hogy nem tudott hozzáférni. Ez a telepítő 1,3 GB méretű (szerintem ez a gond, mivel a cis nem ismeri fel és addig elemzi).
Hozzáadtam a HIPS szabályokhoz és a Fájl listában is megbízhatónak, de nincs rá hatással.
Egyszer sikerül elindítani, hosszú gondolkodás után, máskor nem. Játék módban egy fokkal jobb, de úgy is több perc kell neki.
Virtuális asztalon azonnal indul az a telepítő, tehát a CIS valamelyik része kavar be. Próbáltam, hogy kikapcsoltam az AV, Sandbox, HIPS, Vírusscope részeket, de ez sem elég neki.
Ennek most mi baja lehet?
Ismét elindítottam. 15mp után rákérdezett a Windows, hogy engedélyezem-e a telepítő futtatást. Igent nyomtam, majd 6 percig pörgött a töltést jelző karika és kiírta:
A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat, vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.
Játék mód be: 15mp után kérdés, majd 1 perc után elindul normálisan a telepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Ingatlanos topic!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest