Hirdetés
- Asus ROG STRIX/TUF Gaming “Kérdezz felelek,,
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az átirányítás jogos, kérlek, használd a linkelt topikot.
p -
jerry311
nagyúr
goto: chello pró és kontra topic! Bővebben: link
-
Bubu79
addikt
Hali!
A kapcsolatnál döntő a hálókártya fizikai címe. Én tegnap előtt molyoltam egy kicsit a géppel ( ki akartam venni a hálókártyát a gépből, és az integráltat akartam használni helyette, mert kellett a szabad IRQ, amit a hálókártya használt ); de csak az után lett normális kapcsolatom, hogy a BIOS-ban átállítottam az integrált kártya MAC címét a kivett kártya MAC címére. Ez egy nForce2-es MSI alaplap, aminél van lehetőség a chipsetbe integrált hálókari MAC címének módosítására BIOS-ból, de azt nem tudom, hogy más kártyáknál van-e lehetőség erre.
) -
Újra kell regisztrálnod a modemet. A chello ugyanis MAC cím alapján azonosítja a gépeket. Minden egyes hálókártyának más-más a MAC címe. Ezért fordult elő, hogy amikor másik laptopon próbálkoztál nem volt net.
A megoldás:
Amikor átdugod a laptopba a böngészőbe megnyitod ezt az oldalt:
http://prov.chello.hu
Itt követed a lépéseket (nem lesz nehéz) és az utasításokat. Ha végeztélsz kikapcsolsz mindent (modem, laptop), majd be, és lesz neted.
Persze ha visszaakarod dugni gépre, akkor újra el kell játszani ezt az 5 perces játékot. -
tahoman
tag
Működnie kellene más gépen is (számomra ez lenne a logikus)? Bár abba is belegondoltam már, hogy hálókártyaspecifikus lehet talán, de azt meg az cáfolja meg, hogy akkor nem lehetne lecserélni a gépemet. Na mindegy. Az ip-címem ki van szedve, és automatikusra van rakva, és nincs hozzáadva semmilyen egyéb kapcsolat az internetbeállításoknál.
-
tahoman
tag
A következő a problémám:
amint átdugom az asztali gépemből a laptopomba a modemből kijövő kábelt, egyszerűen nincs nincs internet a laptopon (a beállításokkal nincs probléma). Egy haverom is áthozta a laptopját, de az övén sincs net. Lehet, hogy csak én vagyok béna, meg a haverom is? (bár ezt kétlem
)Van vmi ötletetek? -
valaki100
tag
up
-
BTO
őstag
válasz
traxmaster
üzenetére
ha hátszeled is van akkor mikor szolsz a szélnek akár másnap is.
-
valaki100
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan progira amivel az internetes adatforgalmamat tudnám mérni otthon.
Tud valaki segíteni?
(Azért lenne rá szükségem mert kiváncsi lennék hogy a light 5G-ja mire elég egy hónapban.)
Előre is kösz! -
fifi_addict
tag
válasz
Max_Power
üzenetére
én megpróbáltam lejjebb menni, classicról lightra, de lebeszéltettem magam róla az ügyintézős csajjal. a fő érv az volt, hogy nem fog gyorsulni, mig a classic igen. épp akkor járt le az egyéves hűség, aláírtam kettőre, és most 2 ezerrel kevesebb a havidijam, asszem, plusz gyorsabb is (amit persze nem nagyon használok ki, hisz nem töltök ezerrel semmit se...). mindezt telefonon, a tv előtt ülve, egy levelet kellett visszaküldenem, na az fárasztó volt.
-
lorcsi
veterán
válasz
traxmaster
üzenetére
kb. egy hét...
-
traxmaster
csendes tag
sziasztok!
nem tudja valaki:
Ha van upc kabeltv, akkor mennyi ido alatt szoktak bekotni a netet? -
Max_Power
tag
Chello Classicrol lehet Lightra valtani, vagy eloszor le kell mondanom a Classicot es utanna megrendelni a Lightot?
-
Manitou
veterán
Még csak most kötötték be.

-
lorcsi
veterán
Most értek el hozzánk...

ha ezzel töltök másik chellostól akkor az tényleg nem számít az 5G -be? -
-
bebean
aktív tag
esetleg erdeklödj körbe ''helyi'' szolgaltatok utan. van, h. egy ceg ratelepszik egy lakotelepre vagy egy körzetre & ök inteznek mindent. nekem bp-n ilyen szolgaltatom volt, kellett nekik matav-vonal, de eleg korrekt arban voltak (7400/hó, a letöltesek 250k-val jöttek+korlátlan)...
jasszer: netes rendeles volt? hivd fel a supportot. eleg idegtepö vegigmenüzni a telefonukat, de ha van türelmed, talan adnak felvilagositast.
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
az baj, mert akkor nincs ott a kabelük, ugyh. varni kell amig kiepitik a rendszert.
jasszer: igazad van. nekem ezekkel szerencsem volt, mert ket nap mulva hivtak & a következő heten be is kötöttek. mas szolgaltatonal mar vartam 2 honapot is
az nem tetszett csak (ami az ő szempontjukbol teljesen erthető) h. a bekötes és a szamlazas kezdete közti időszakot is kiszamoltak vmi 250 ft/nappal. szoval nem vmi nagyvonaluak
[Szerkesztve] -
jasszer
őstag
Jah, én múlt hónap 18-án meg is rendeltem... Azóta is b@sztak telefonálni/írni/stb... Kezdek kicsit bepöccenni mert a reklám szerint akár 2 nap alatt bekötik. Nekem nem kell 2 nap, de 2 hét alatt azért már illene...
-
WiNZO
tag
Bővebben: link
itt le van írva sokminden...
-
lorcsi
veterán
Milyen ez a net van vkinek tapasztalata?
ez is gyors csak le van korlátozvva a mega?
hogy van ez
egyáltalán megér 64***Huf-t?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512 (3)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512 (2)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Én nem itt néztem. Viszont lehet nem lehet hozzánk bekötni, mivel a mi utcánk nem szerepel a listában.