Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még mindig nem értem miként működhet ez így. Ha nincs KDE wallet, akkor nem tárol jelszót, plain textben sem. Ha van vallett és nincs bepipálva amit korábban mondtam, akkor minden wifi kapcsolódáskor kéri a jelszavamat, mert a wifi jelszót a kwalletben tárolja.
Amúgy ez a háttér kulturált, de az utolsó iso alapértelmezett háttere az borzalmas.

ztsoft: Ubuntuval kezdtem anno, de érdekes módon soha nem láttam még ezt a megoldást. Debian alatt meg nincs is alapból sudo joga a felhasználónak.

A grafikára nem tudok mit mondani, valami HW-s probléma lehet. Kellene jelezned a Chakra fórumában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tesla topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest