Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
joecontra
üzenetére
Nah hát akkor lényegében kész is vagy.
Amit én hátrányként tapasztalok, az a 3rd party cuccok gyengesége, hiánya. Oké, hogy van epel, meg elrepo, de ezek sem tartalmaznak mindent. Sajnos itt a desktop ilyen másodlagos dolog, nem fektetnek bele kellő energiát.
milyen tárolókat vettél fel? én a nuxot javaslom jelenleg. képnézegetőnek, minimális szerkesztőnek a nomacsot ajánlom. Forrásból is könnyen felmegy.
-
Vladi
nagyúr
válasz
joecontra
üzenetére
Nem gond, megpróbáltad. Szerintem te vagy itt a második, aki látott már futni centet.

ntfs-t az epel tárolóból kell feltenni, ntfs-3g csomag. Utána megy automatice. Neted nem tudom miért nem volt. Milyen eszköz? Van modern network manager. Azt nézted? dhcp-n tud csatlakozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest