Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Gyors teszt Windows-os Evernote-klienssel: települ, működik. (Egyelőre lusta vagyok előkaparni újra a külső DVD-t vagy a dokkolót optikai meghajtóval, hogy játékkal is kipróbáljam - hja, eredeti CD/DVD-ken vannak meg a játékok.)
Az itt linkelt leírást követtem, az ott belinkelt Wine rpm csomagot telepítettem.
Hátulütők:
- a openal-soft-1.16.0-2.el7.x86_64 és jack-audio-connection-kit-1.9.9.5-4.el7.x86_64 csomagokat el kellett távolítani, helyette 32 bites csomagokat telepített a Wine
- következmény: VLC vagy SMPlayert nem lehet használni, a 64 bites openal csomagot követelik meg, más hátrányt nem tapasztaltam (az alapértelmezett Videók alkalmazást nem érintette a történet).Mindenesetre elgondolkodtam, hogy nem járnék-e jobban a kissé macerás telepítésű 32 bites Wine helyett egy virtuális gépben futtatott Windows XP-vel; van beépített VM alkalmazás a CentOS 7-ben, meg feltettem a VirtualBox-ot is, amit azért kiismerek. Viszont csak azért a pár kisebb játékért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konteó topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Steam Deck
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-55! I5 10300H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest