Hirdetés
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Gyors teszt Windows-os Evernote-klienssel: települ, működik. (Egyelőre lusta vagyok előkaparni újra a külső DVD-t vagy a dokkolót optikai meghajtóval, hogy játékkal is kipróbáljam - hja, eredeti CD/DVD-ken vannak meg a játékok.)
Az itt linkelt leírást követtem, az ott belinkelt Wine rpm csomagot telepítettem.
Hátulütők:
- a openal-soft-1.16.0-2.el7.x86_64 és jack-audio-connection-kit-1.9.9.5-4.el7.x86_64 csomagokat el kellett távolítani, helyette 32 bites csomagokat telepített a Wine
- következmény: VLC vagy SMPlayert nem lehet használni, a 64 bites openal csomagot követelik meg, más hátrányt nem tapasztaltam (az alapértelmezett Videók alkalmazást nem érintette a történet).Mindenesetre elgondolkodtam, hogy nem járnék-e jobban a kissé macerás telepítésű 32 bites Wine helyett egy virtuális gépben futtatott Windows XP-vel; van beépített VM alkalmazás a CentOS 7-ben, meg feltettem a VirtualBox-ot is, amit azért kiismerek. Viszont csak azért a pár kisebb játékért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest