Hirdetés
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Az megvan már. Gyakorlatilag minden megvan, ami az újratelepítés előtt is megvolt. (Talán nem telepítettem valami gnome shell kiterjesztést, ami most nem is hiányzik különösebben és ennyi, más nem jut eszembe.)
Cserébe megvan a kívánt ~ 70 GB home, 20 GB root és 2 GB swap felosztás, ennyit megért a dolog.
Ja, meg még a trim beállítását nem csináltam meg az fstab-ban, de az ráér.
*
Jut eszembe, ha valakinek fontos lehet, akkor pl. én ez alapján tettem fel Spotify klienset, ez alapján meg Steam-et.Utóbbinál skippeltem az rpmforge repó telepítését, mert epel van.
Mindkét tárolónál (Ulyaoth, Steam) jó alacsonyra van állítva a prioritás, de enabled-en hagytam, mert nem kavarnak be semmibe. A Spotify linuxos kliense állítólag szökőévben egyszer frissül, ha frissül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest