Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Nekem éppen elég baj, mert az előző procival lemértem a gép teljesítményét a GLmarkkal is. Kíváncsi voltam, mekkora sebességkülönbség van a két proci között, és nagyon érdekelt volna az OpenGL eredmény is, mivel Counter-Strike rulez, és egyébként is egyre népszerűbb az OpenGL, sőt most jött ki az újabb (1.3) verzió is, ha jól tudom.
A másik fele, hogy a GLmark tizedes pontossággal ugyanazt az eredményt produkálta többszöri lefuttatás után is mint elsőre, míg a 3DMark-sorozatra nem jellemző a pontosság, nagy az eredmények szórása. Tehát a GLmark megbízhatóbb tesztprogram mint a MadOnion-féle tesztek.
Az pedig várható, hogy lesz még kompatibilitási probléma a Tualatinnal. Sajnos...:(
Nestroy, ha van eredményed a GLmarkkal kapcsolatban, légyszi írd le itt.
Itt van a GLmark honlapja:
[L]http://www.vulpine.de[/L]
Aktív témák
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest