Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsa14
csendes tag
válasz
Saskakas18 #4699 üzenetére
Nem olyan rossz...bár jobb lenne ha 5/5 revi talet lenne rajta
Sima dungeonbe (37,40 shardos) ha lerakom hip-hop eltünnek a hősök
szinte csak tornyok ellen megyek
Arenaba nagyon jó Grizzlyvel 1üt...(van 1 kis esélyed a Minotaurosok ellen)
de nekem legjobban az új Team dungeonba jött be...főleg 5/5 Scatterel
2es team dungeonbe 2x ha eltudja nyomni a skilljét a boss...folyamatosan szedi le az energy-t
HBM,Heroes Trial,Hero exp, ezeken még nempróbáltam de holnap letesztelem azokon is és megírom
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest